Ηράκλειο: Την Τρίτη η απολογία του ηλικιωμένου που ασελγούσε σε κοριτσάκια

ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Την Τρίτη η απολογία του ηλικιωμένου που ασελγούσε σε κοριτσάκια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Στο Ηράκλειο, σε ένα χωριό, συνελήφθη ηλικιωμένος που φαίνεται πως ασελγούσε σε μικρά κορίτσια δελεάζοντας τα με σοκολάτες. Στο Ηράκλειο της Κρήτης, σημειώθηκε το φρικτό περιστατικό. Συγκεκριμένα το εν λόγω συμβάν σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου όταν οι παππούδες των μικρών παιδιών ενημερώθηκαν από τα ίδια, για τις διαστροφικές ορέξεις του ηλικιωμένου γείτονα τους. Το […]

25.02.2019 | 13:42

Στο Ηράκλειο, σε ένα χωριό, συνελήφθη ηλικιωμένος που φαίνεται πως ασελγούσε σε μικρά κορίτσια δελεάζοντας τα με σοκολάτες.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης, σημειώθηκε το φρικτό περιστατικό. Συγκεκριμένα το εν λόγω συμβάν σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου όταν οι παππούδες των μικρών παιδιών ενημερώθηκαν από τα ίδια, για τις διαστροφικές ορέξεις του ηλικιωμένου γείτονα τους.

Το περιστατικό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cretapost ο ηλικιωμένος δελεάζοντας τα μικρά παιδιά με σοκολάτες τα έβαζε στην αυλή του σπιτιού του και τα θώπευε σε όλο τους το σώμα.

Τα παιδιά φοβισμένα έτρεξαν στον παππού και στη γιαγιά τους και τους εκμυστηρεύτηκαν τα όσα είχαν διαδραματιστεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται για δύο κοριτσάκια ηλικίας 7 και 8 ετών αντίστοιχα ενώ ο ηλικιωμένος είναι 80 ετών. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι και ο ίδιος έχει εγγόνια και δισέγγονα.

Εις βάρος του ηλικιωμένου ασκήθηκε δίωξη για ασέλγεια σε δύο ανήλικα παιδιά, κάτω των 10 ετών.

Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί ο 80χρονος ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών δελεάζοντας τα με σοκολάτες.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία και ο 80χρονος φερόμενος δράστης έχει ήδη οδηγηθεί στο αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Ο ίδιος ωστόσο φαίνεται πως δεν αποδέχεται τις κατηγορίες και αρνείται όσα του προσάπτουν.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα ανηλίκων της Υ.Α. Ηρακλείου.

Exit mobile version