Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Διακίνηση ναρκωτικών σε κάθε γωνιά της χώρας – Νέο μπλόκο της ΕΛΑΣ (pics-vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Διακίνηση ναρκωτικών σε κάθε γωνιά της χώρας – Νέο μπλόκο της ΕΛΑΣ (pics-vid)

Του Πέτρου Καρσιώτη Τέλος δεν έχουν οι επιχειρήσεις εισαγωγής, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών από την Αλβανία στη χώρα μας. Όπως τέλος δεν έχουν και οι επιχειρήσεις, από την άλλη πλευρά, της Αστυνομίας, που στήνει μπλόκα για να κατάσχει παραισθήσεις. Τα κρύβουν σε απίθανα σημεία Οι μεταφορείς, ευφάνταστοι πάντα, στην προσπάθειά τους να μην εντοπιστούν οι […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Τέλος δεν έχουν οι επιχειρήσεις εισαγωγής, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών από την Αλβανία στη χώρα μας.

Όπως τέλος δεν έχουν και οι επιχειρήσεις, από την άλλη πλευρά, της Αστυνομίας, που στήνει μπλόκα για να κατάσχει παραισθήσεις.

Τα κρύβουν σε απίθανα σημεία

Οι μεταφορείς, ευφάνταστοι πάντα, στην προσπάθειά τους να μην εντοπιστούν οι ναρκωτικές ουσίες, τις κρύβουν σε απίθανα σημεία των οχημάτων.

Κάτω από τα καθίσματα και στο εσωτερικό του πορτμπαγκάζ

Αυτή τη φορά οι οργανωτές της μεταφοράς δεκάδων κιλών κάνναβης, είχαν κρύψει τις ουσίες σε ειδική διαμορφωμένες κρύπτες στον εσωτερικό χώρο του πορτμπαγκάζ και κάτω από τα καθίσματα.

Πενήντα τρία δέματα

Εκεί, όταν ερεύνησαν οι αστυνομικοί βρήκαν 53 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πενήντα πέντε κιλών και εξακοσίων γραμμαρίων.

Στον Άγιο Δημήτριο Άρτας το μπλόκο 

Το μπλόκο στήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας, στον Άγιο Δημήτριο και οδήγησε στη σύλληψη δύο ατόμων, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, μελών εγκληματικής ομάδας, που εμπλέκονται στην εισαγωγή στη χώρα, ναρκωτικών ουσιών.

Δικογραφία για εγκληματική οργάνωση στους συλληφθέντες 

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 63 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης σε συνδυασμό με παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Τι κατέσχεσαν συνολικά 

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 63χρονος και ο 52χρονος, ως οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

55- κιλά και -650- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 63χρονου δράστη και

δύο κινητά τηλέφωνα.

Στον εισαγγελέα οι δύο αλλοδαποί

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις