Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ερυθρόλευκη πεντάρα με πρωταγωνιστή τον Χασάν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ερυθρόλευκη πεντάρα με πρωταγωνιστή τον Χασάν

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Απίθανο ματς, ακόμη πιο απίθανη πεντάρα – Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αχμέντ Χασάν, ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα με 5-1 τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη για την 22η αγωνιστική της Super League Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός, έπιασε πολύ καλή απόδοση και τσάκισε τους Κρητικούς με 5-1, σε ματς για την 22η αγωνιστική […]

Ολυμπιακός-ΟΦΗ.jpg

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Απίθανο ματς, ακόμη πιο απίθανη πεντάρα – Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αχμέντ Χασάν, ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα με 5-1 τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη για την 22η αγωνιστική της Super League

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός, έπιασε πολύ καλή απόδοση και τσάκισε τους Κρητικούς με 5-1, σε ματς για την 22η αγωνιστική της Superleague.

Οι Πειραιώτες (2η θέση) μείωσαν τη διαφορά τους από τον ΠΑΟΚ στους επτά βαθμούς, την ώρα οι Κρητικοί έμειναν στους 17 και την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ έβαλε τρία γκολ, με τον ΟΣΦΠ να μειώνει τη διαφορά του με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στους 7 βαθμούς, οκτώ αγωνιστικές πριν τελειώσει το πρωτάθλημα.

Στο 15′ ο Μασούρας άνοιξε το σκορ, στο 36′ ο Χασάν έκανε το 2-0, τέσσερα λεπτά μετά ο Φορτούνης διεύρυνε το σκορ, ο Χασάν εν συνεχεία στο 46′ και στο 60′ Χασάν μεγάλωσε το σκορ, με την κρητική ομάδα να μειώνει στο 57′ με τον Ναμπί.

Οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν πέναλτι στο 55′, σε ανατροπή του Αιγύπτιου επιθετικού από τον Στρέζο και δύο λεπτά αργότερα είδαν τον Ναμπί να πιάνει τρομερό σουτ εκτός περιοχής και να μειώνει σε 4-1.

Στο 60′ όμως οι φίλοι του Ολυμπιακού πανηγύρισαν και πάλι. Ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων έκανε λάθος απομάκρυνση, έστειλε την μπάλα πάνω στον Χασάν, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 5-1 και να σημειώσει χατ τρικ.

Η “παράδοση” των δυο ομάδων

Νίκες Ολυμπιακού: 50

Ισοπαλίες: 19

Νίκες ΟΦΗ: 12

Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό

Νίκες Ολυμπιακού: 35

Ισοπαλίες: 4

Νίκες ΟΦΗ: 1

Στον πρώτο γύρο

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, 20.30

ΟΦΗ – Ολυμπιακός 1-0

(35’ κεφαλιά Βουό)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις