Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κλειστά σχολεία σε ολόκληρη την Ελλάδα – Ποιοι μαθητές δεν θα κάνουν μάθημα στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλειστά σχολεία σε ολόκληρη την Ελλάδα – Ποιοι μαθητές δεν θα κάνουν μάθημα στην Αθήνα

Κλειστά σχολεία σε ολόκληρη την Ελλάδα: Η κακοκαιρία Ωκεανίς θα κρατήσει πολλούς μαθητές σήμερα εκτός θρανίων – Από το μεσημέρι της Κυριακής ξεκίνησαν οι σχετικές ανακοινώσεις από τις αρμόδιες αρχές Κλειστά σχολεία σε πολλές περιοχές, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας “Ωκεανίς” που ξεκίνησε από το βράδυ της Παρασκευής και συνεχίζεται. Κλειστά θα παραμείνουν τα Νηπιαγωγεία, ΚΔΑΠ, Παιδικοί Σταθμοί, Δημοτικά, Γυμνάσια, […]

κακοκαιρία κορίτσι σκούφος χιόνια

Κλειστά σχολεία σε ολόκληρη την Ελλάδα: Η κακοκαιρία Ωκεανίς θα κρατήσει πολλούς μαθητές σήμερα εκτός θρανίων – Από το μεσημέρι της Κυριακής ξεκίνησαν οι σχετικές ανακοινώσεις από τις αρμόδιες αρχές

Κλειστά σχολεία σε πολλές περιοχές, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας “Ωκεανίς” που ξεκίνησε από το βράδυ της Παρασκευής και συνεχίζεται.

Κλειστά θα παραμείνουν τα Νηπιαγωγεία, ΚΔΑΠ, Παιδικοί Σταθμοί, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια στα χωριά Αρναία, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Στάγειρα, Στρατονίκη, Στανός, Βαρβάρα, Μεγάλη Παναγία της Χαλκιδικής.

Στη Λήμνο αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί.

Στη Φλώρινα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09.00 το πρωί. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στον Αλμυρό Βόλου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά, με απόφαση του Δημάρχου Δ.Εσερίδη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι δήμοι Ρήγα Φεραίου και Ν. Πηλίου θα εκδώσουν σχετική ανακοίνωση.

Αποτέλεσμα εικόνας για ωκεανις ΣΧΟΛΕΙΑ

Κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία στην Αμφίκλεια, λόγω μεγάλης χιονόπτωσης.

Τα σχολεία στη Σαμοθράκη θα παραμείνουν κλειστά, αφού η κυκλοφορία στο νησί είναι αδύνατη και επικίνδυνη.

Στο Διδυμότειχο η κατάσταση παραμένει ρευστή. Τα σχολεία εντός της πόλης αναμένεται να λειτουργήσουν, όμως σε ό,τι αφορά τα χωριά το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.

Στον δήμο Σουφλίου τα σχολεία θα μείνουν κατά πάσα πιθανότητα κλειστά.

Σε ό,τι αφορά τις Φέρες όπου στους δρόμους υπάρχει παγετός, επίσης δύσκολα θα γίνει μάθημα.

Στην Φθιώτιδα κλειστά θα μείνουν το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Υπάτης. Κλειστά θα είναι επίσης όλα τα σχολεία στο Δήμο Μακρακώμης, στο Δήμο Δομοκού, ενώ στο Δήμο Αμφίκλειας κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία μόνο στην Αμφίκλεια.

Αποτέλεσμα εικόνας για ωκεανις ΣΧΟΛΕΙΑ

Στη Βοιωτία, θα μείνουν κλειστά τα σχολεία στο Κυριάκι της Λιβαδειάς. Στο Δήμο Θηβαίων θα είναι κλειστά στα Λεύκτρα και στις Πλαταιές. Στο Δήμο Τανάγρας θα είναι κλειστά τα σχολεία στις κοινότητες Πύλης και Σκούρτων. Στο Δήμο Αλιάρτου θα είναι κλειστά στο Μαυρομάτι και στις Θεσπιές. Κλειστά θα είναι επίσης τα σχολεία στο Δίστομο και στο Στείρι Βοιωτίας.

Στην Φωκίδα, κλειστά θα είναι τα σχολεία στη Γραβιά, στο Πολύδροσο και στον Επτάλοφο.

Στην Ευρυτανία και πιο συγκεκριμένα στο Δήμο Καρπενησίου όλα τα σχολεία θα είναι κλειστά.

Στην Εύβοια δεν θα κάνουν μάθημα στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού όπου τα σχολεία θα μείνουν κλειστά. Κλειστά θα είναι επίσης τα σχολεία στο Μαντούδι, στην Αγία Άννα και στη Λίμνη.

Κλειστά θα μείνουν Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου, όλα τα σχολεία Α΄/βαθμιας και Β΄/βαθμιας εκπαίδευσης, μετά από απόφαση που έλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Κλειστά σχολεία στην Αθήνα

Ο Δήμος Αθηναίων ενημερώνει ότι δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου οι σχολικές μονάδες που στεγάζονται στο σχολικό συγκρότημα Γκράβας, λόγω προβλήματος στο κεντρικό σύστημα θέρμανσης.

Αποτέλεσμα εικόνας για ωκεανις ΣΧΟΛΕΙΑ

Τα σχολεία του δήμου Αθηναίων που θα παραμείνουν κλειστά:

21ο ΓΕΛ
40ο ΓΕΛ
21ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
40ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
132ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
112ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
65ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
4ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
81ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
113ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
38ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Δείτε ακόμη: 

Καιρός σήμερα: Στην «κατάψυξη» η χώρα, πιθανότητα για χιόνια και στην Αττική

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις