Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ισπανία: Ο κανίβαλος που σκότωσε τη μητέρα του, “άλλαξε μετά το Erasmus στην Ελλάδα”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Ο κανίβαλος που σκότωσε τη μητέρα του, “άλλαξε μετά το Erasmus στην Ελλάδα”

Ισπανία: Φρίκη στη χώρα με την υπόθεση του Αλμπέρτο Σάντσεθ Γκόμεθ, ο οποίος αφού δολοφόνησε τη μητέρα του, την τεμάχισε και την έβαλε σε τάπερ Η Ισπανία είναι σοκαρισμένη από τον νεαρό κανίβαλο που είχε κάνει μάλιστα το Erasmus στην Ελλάδα. Ένας παιδικός του φίλος του δράστη, αποκάλυψε στην εφημερίδα «El espanol», ότι ο μητροκτόνος άλλαξε […]

Ισπανία κανίβαλος

Ισπανία: Φρίκη στη χώρα με την υπόθεση του Αλμπέρτο Σάντσεθ Γκόμεθ, ο οποίος αφού δολοφόνησε τη μητέρα του, την τεμάχισε και την έβαλε σε τάπερ

Η Ισπανία είναι σοκαρισμένη από τον νεαρό κανίβαλο που είχε κάνει μάλιστα το Erasmus στην Ελλάδα.

Ένας παιδικός του φίλος του δράστη, αποκάλυψε στην εφημερίδα «El espanol», ότι ο μητροκτόνος άλλαξε πολύ από τη στιγμή που επισκέφθηκε την Ελλάδα στο πλαίσιο του φοιτητικού προγράμματος Erasmus.

«Μέχρι τότε ήταν παιδί φυσιολογικό, σπούδαζε Λογιστικά και Οικονομικά στη Μαδρίτη χωρίς να έχει δώσει αφορμές», λέει χαρακτηριστικά ο φίλος του.

«Μετά πήγε στην Ελλάδα. Εκεί προφανώς πρέπει να είχε μία κακή, αρνητική εμπειρία. Γύρισε πριν καν τελειώσει το πρόγραμμα. Ήταν στην Αθήνα για κάποιους μήνες», προσθέτει ο ίδιος.

«Από τη στιγμή της επιστροφή του στη Μαδρίτη ο Αλμπέρτο ήταν ένας… άλλος, όπως αφηγείται ο φίλος του. «Έγινε εξαιρετικά εσωστρεφής, του έμπαιναν συνέχεια παρανοϊκές ιδέες, κάτι το ανεξήγητο».

Ο 26χρονος Αλμπέρτο εισήχθη τρεις φορές σε ψυχιατρική κλινική για θεραπεία. Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα για το οποίο είναι ο κύριος κατηγορούμενος.

https://twitter.com/policia/status/1098919312897830912

Το χρονικό 

Την Πέμπτη, μια φίλη της άτυχης γυναίκας κατήγγειλε στις Αρχές ότι δεν την είχε καμία επικοινωνία μαζί της εδώ και περίπου έναν μήνα. Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της φρίκης και ανακάλυψαν το κατακρεουργημένο πτώμα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν «λείψανα σε διάφορα τάπερ» στο σπίτι της οικογένειας, στη συνοικία Σαλαμάνκα, σύμφωνα με μια εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Ο 26χρονος συνελήφθη αμέσως ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 66χρονης μητέρας του. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί άλλες 12 φορές, τις περισσότερες με την κατηγορία της κακοποίησης.

Αποτέλεσμα εικόνας για ισπανια κανιβαλος Αποτέλεσμα εικόνας για ισπανια κανιβαλος
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις