Θόδωρος Μαργαρίτης: Πώς θα πας στον ΣΥΡΙΖΑ – Τα 5 βήματα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θόδωρος Μαργαρίτης: Πώς θα πας στον ΣΥΡΙΖΑ – Τα 5 βήματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Θόδωρος Μαργαρίτης: Η ανάρτηση γεμάτη αιχμές για όσους λοξοκοιτάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και το σχόλιο του για το νέο σόου της Μεγαλοοικονόμου Ο Θόδωρος Μαργαρίτης σε ανάρτησή του στο facebook περιγράφει τη στρατηγική που ακολουθούν όσοι θέλουν να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, από άλλα κόμματα. Το ιστορικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ είναι δεδομένο πως “φωτογραφίζει” τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ […]

25.02.2019 | 17:20

Θόδωρος Μαργαρίτης: Η ανάρτηση γεμάτη αιχμές για όσους λοξοκοιτάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και το σχόλιο του για το νέο σόου της Μεγαλοοικονόμου

Ο Θόδωρος Μαργαρίτης σε ανάρτησή του στο facebook περιγράφει τη στρατηγική που ακολουθούν όσοι θέλουν να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, από άλλα κόμματα.

Το ιστορικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ είναι δεδομένο πως “φωτογραφίζει” τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, τους πρώην εκσυγχρονιστές τύπου Νίκου Μπίστη ή ο τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

Γράφει ο Θόδωρος Μαργαρίτης:

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

1. Αρχίζεις να μην κάνεις κριτική στην κυβέρνηση…έως δηλαδή και καθόλου!
2. Βλέπεις στην ΝΔ… μόνο τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη
3. Μοιάζεις- με το ψευτό-δίλημμα “πρόοδος ή συντήρηση”- στον Μένιο Κουτσόγιωργα για την μάχη ανάμεσα “στο φώς και στο σκοτάδι”
4. Μετατρέπεις την συμφωνία των Πρεσπών σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ για όλη την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική
5. Φτιάχνεις συλλογικότητες για μία πιο “κομψή” ένταξη στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ

Θόδωρος Μαργαρίτης για Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Την συμπεριφορά της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής καταγγέλλει με του σχόλιο ο γραμματέας του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κινήματος Αλλαγής, Θεόδωρος Μαργαρίτης.

“Το ομοφοβικό και σεξιστικό σχόλιο της Μεγαλοοικονόμου μπορεί κάποιοι να παριστάνουν ότι το υποτιμούν. Ωστόσο πρόκειται για βουλευτή… όχι για καρτούν.

Άλλη μια «γέφυρα» με την κυβερνητική πλειοψηφία μάς οδηγεί προς στην πλευρά της ανοησίας” τονίζει ο κ. Μαργαρίτης.

Δείτε το βίντεο με το παραλήρημα της κ. Μεγαλοοικονόμου:

Δείτε ακόμη: 

Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Θόδωρου Μαργαρίτη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Exit mobile version