Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Μονόχρωμα σύνολα: Είναι πάντα επίκαιρα και υπάρχει λόγος
ΓΥΝΑΙΚΑ

Μονόχρωμα σύνολα: Είναι πάντα επίκαιρα και υπάρχει λόγος

  Τα μονόχρωμα σύνολα είναι πάντα στην επικαιρότητα και τα κορίτσια της μόδας τα επιλέγουν συνεχώς. Στις Εβδομάδες Μόδας που γίνονται κάθε χρονιά δεν παρατηρούμε μόνο τις νέες συλλογές, αλλά κυρίως το στυλ. Μόλις παρατηρήσαμε λοιπόν μια τάση που δε θα είναι στο προσκήνιο μόνο την ερχόμενη σεζόν, αλλά θα παραμείνει για πάντα! Είναι άλλωστε, […]

 

Τα μονόχρωμα σύνολα είναι πάντα στην επικαιρότητα και τα κορίτσια της μόδας τα επιλέγουν συνεχώς.

Στις Εβδομάδες Μόδας που γίνονται κάθε χρονιά δεν παρατηρούμε μόνο τις νέες συλλογές, αλλά κυρίως το στυλ. Μόλις παρατηρήσαμε λοιπόν μια τάση που δε θα είναι στο προσκήνιο μόνο την ερχόμενη σεζόν, αλλά θα παραμείνει για πάντα! Είναι άλλωστε, ένα από αυτά τα trend που βλέπουμε συνέχεια και τελικά είναι διαχρονικό.

Φυσικά μιλάμε για το μπεζ και όλες του τις αποχρώσεις.

Χειμώνας ή καλοκαίρι, βραδινές ή casual εμφανίσεις, το μπεζ είναι μια επιλογή που ποτέ δε θα φύγει από τη μόδα και που πάντα θα είναι μια chic επιλογή που μπορεί να αναδείξει την προσωπικότητά σου.

Αυτή τη φορά, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, το είδαμε λίγο περισσότερο από ότι συνήθως. Παρ’ όλο που μπορεί να το θεωρείς βαρετό, τελικά δεν είναι καθόλου γιατί λειτουργεί σαν καμβάς, πάνω στον οποίο θα δημιουργήσεις τελικά το σύνολο και το στιλ που εσύ θέλεις. Πάρε ιδέες από εμφανίσεις που είδαμε πρόσφατα και φόρεσε το από τώρα.

Μονόχρωμα σύνολα: Συνδυασμοί

Το μπεζ-nude από την άλλη της Olivia Palermo, που μοιάζει λίγο και με ροζ, είναι πιο “γλυκό” και κοριτσίστικο. Μας αρέσει ο συνδυασμός του με το καφέ και σίγουρα είναι κάτι που μπορείς να δοκιμάσεις και εσύ.

Δεν ξέρεις πώς να κάνεις πιο ενδιαφέρον το κλασικό σου μπεζ σακάκι; Ακολούθησε το παράδειγμα της Leonie Hanne

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The most beautiful venue for the @santoniOfficial presentation. ? Anzeige/Ad Adding some glam with my Santoni booties. #SantoniSS19 #Santoni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις