Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Εβδομάδα Μόδας Μιλάνο: Όλα αυτά που ξεχώρισαν
ΓΥΝΑΙΚΑ

Εβδομάδα Μόδας Μιλάνο: Όλα αυτά που ξεχώρισαν

  H Eβδομάδα Μόδας του Μιλάνου μπορεί να ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν πολλές τάσεις που ξεχωρίσαμε. Η Εβδομάδα Μόδας τελείωσε και το ιταλικό στιλ είχε και αυτή τη φορά να προτείνει πολλά και διάφορα. Πριν όμως αρχίσεις να βλέπεις διεξοδικά τα shows που έχουν ξεκινήσει στο Παρίσι, ρίξε μία ματιά σε όλα όσα ξεχωρίσαμε από το […]

Εβδομάδα Μόδας Μιλάνο

 

H Eβδομάδα Μόδας του Μιλάνου μπορεί να ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν πολλές τάσεις που ξεχωρίσαμε.

Η Εβδομάδα Μόδας τελείωσε και το ιταλικό στιλ είχε και αυτή τη φορά να προτείνει πολλά και διάφορα. Πριν όμως αρχίσεις να βλέπεις διεξοδικά τα shows που έχουν ξεκινήσει στο Παρίσι, ρίξε μία ματιά σε όλα όσα ξεχωρίσαμε από το Μιλάνο. Τα ρούχα, τα αξεσουάρ και οι συνδυασμοί που κέρδισαν το ενδιαφέρον μας και σε κάποιες περιπτώσεις έκλεψαν την καρδιά μας. Κράτησε σημειώσεις για να δεις τι θα αγοράσεις, αμέσως μετά το καλοκαίρι.

Philosophy di Lorenzo Serafini

Milan Fashion Week | Όλα αυτά που ξεχωρίσαμε από την Εβδομάδα Μόδας που μόλις τελείωσε

Θα πεις ότι δεν έχει κάτι ιδιαίτερο αυτό το look και δεν έχεις άδικο. Παρ’ όλα αυτά η μίνι φούστα και ένα απλό πλεκτό πουλόβερ είναι ένας εύκολος συνδυασμός. Η κομψότητα βρίσκεται στην απλότητα και θα θέλαμε να βλέπουμε πολύ πιο συχνά τέτοιες εμφανίσεις.

Moschino

Moschino

Φυσικά δεν είναι μόνο η ομορφιά της Kaia Gerber, η οποία είναι πάντα εντυπωσιακή που μας τράβηξε την προσοχή στο show του Moschino. Το million dollar outfit, τα υπερβολικά φουσκωμένα μαλλιά, τα κοσμήματα του οίκου, αλλά και γενικότερα όλη η αισθητική αυτής της συλλογής ήταν ακόμα ένας λόγος για να αγαπήσουμε λίγο παραπάνω τον Jeremy Scott.

Bottega Veneta

Bottega Veneta

Αν δεν ήξερες τον Daniel Lee που βρίσκεται στο τιμόνι της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του οίκου Bottega Veneta από τον περασμένο Ιούνιο, τώρα έχεις έναν λόγο ακόμα για να τον μάθεις. Αυτή η συλλογή ήταν η πιο ωραία μινιμαλιστική προσέγγιση στο look της σύγχρονης γυναίκας. Η καπιτονέ φούστα σε αυτό το φανταστικό χρώμα είναι σίγουρα το αγαπημένο μας κομμάτι από αυτή την πασαρέλα.

Emporio Armani

Emporio Armani

Το κόκκινο είναι πάντα εντυπωσιακό χρώμα και σίγουρα ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Ο Emporio Armani πρότεινε το παραπάνω look και εμείς με το χέρι στην καρδιά ομολογούμε πως το θέλουμε ολόκληρο το σύνολο, έτσι όπως ακριβώς είναι χωρίς καμία αλλαγή.

Prada

Prada

Δε χρειάζεται να σχολιάσουμε το υπέροχο αυτό μαύρο φόρεμα γιατί δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Μπορείς να κάνεις zoom in στα παπούτσια που φοράει το μοντέλο. Η σύγχρονη εκδοχή των ruby slippers της Dorothy από τον Μάγο του Οζ φέρουν την υπογραφή της Miuccia Prada.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις