Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 3: Η Δαλάκα επέστρεψε με άγριες διαθέσεις – Χαμός μετά την ήττα (vid)
LIFESTYLE

Survivor 3: Η Δαλάκα επέστρεψε με άγριες διαθέσεις – Χαμός μετά την ήττα (vid)

Survivor 3: Η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο και έδειξε στους Τούρκους ότι θα τα βρουν σκούρα στο εξής – Βέβαια η νίκη δεν ήρθε Survivor 3: Με το “καλημέρα σας” η Κατερίνα Δαλάκα μας γύρισε στο περσινό ριάλιτι επιβίωσης. Η πρωταθλήτρια στίβου μπαίνοντας στο Survivor δήλωσε πως είναι έτοιμη να κάνει κούρσες ανάλογες […]

Survivor 3

Survivor 3: Η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο και έδειξε στους Τούρκους ότι θα τα βρουν σκούρα στο εξής – Βέβαια η νίκη δεν ήρθε

Survivor 3: Με το “καλημέρα σας” η Κατερίνα Δαλάκα μας γύρισε στο περσινό ριάλιτι επιβίωσης. Η πρωταθλήτρια στίβου μπαίνοντας στο Survivor δήλωσε πως είναι έτοιμη να κάνει κούρσες ανάλογες με τις περσινές, καθώς ούτως ή άλλως ήταν σε φάση προετοιμασίας για την επιστροφή της στα στάδια.

Η Δαλάκα απέδειξε ότι εννοούσε απόλυτα τα όσα είπε, όταν ήρθε η ώρα να αγωνιστεί. Ήταν σαρωτική στην κούρσα της και έδωσε μια νίκη, αλλά δεν πρόλαβε να αγωνιστεί δεύτερη φορά, καθώς η ελληνική ομάδα έχασε με μεγάλη διαφορά στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Survivor 3: Ο κακός χαμός στην καλύβα

Ο εκνευρισμός των παικτών της ελληνικής ομάδας διοχετεύτηκε στη μόνιμη πλέον διαφωνία για τις καρύδες!

Ο Τόνυ ξέσπασε εναντίον της Δήμητρας κατηγορώντας τη πως δεν μοιράστηκε τις καρύδες που βρήκε με όλη την ομάδα.

«Είμαι 34 και είσαι 24 και δεν μπορώ να με κοροϊδεύεις μπροστά στα μάτια μου. Εμένα ο Κυριάκος που με περνά 4 χρόνια μου μιλά και σκύβω το κεφάλι. Δεν μπορώ να με κοροϊδεύει στα μούτρα μου. Στα @@ αν μοιράσει την καρύδα της ή αν δεν την μοιράσει!» φώναζε εκτός εαυτού ο Τόνυ.

Survivor 3: Η γνώριμη επιστροφή

Τη γνωρίσαμε όλοι στον πρώτο κύκλο του ελληνικού Survivor και είναι η παίκτρια που έχει μείνει στο μυαλό όλων. Στο πάρτι που έγινε τότε για τις ομάδες της Ελλάδας και της Τουρκίας, είχε ξεχωρίσει και ο λόγος ήταν ένας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Πρόκειται για την Sabriye Sengul, η οποία είχε δηλώσει πως είναι  ερωτευμένη με τον Έλληνα παίκτη, στον οποίο μάλιστα είχε προσφέρει και τζατζίκι στο πάρτι.

Η Sabriye, λοιπόν, είναι η νέα παίκτρια που μπαίνει στην τουρκική ομάδα την Κυριακή:

Δείτε ακόμη: 

Survivor: Όταν η Δαλάκα τουίταρε για την κυτταρίτιδα και τους Πακιστανούς

Πάνος Αργιανίδης: Λίγο πριν μπω στο Survivor διαγνώστηκα με καρκίνο – Η συγκλονιστική αποκάλυψη (vid)

Σόφη Πασχάλη: Είναι ζευγάρι με τον πρώην παίκτη του Survivor; – Απάντηση «έκπληξη»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις