Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Power of Love: Όχι μία, αλλά δύο αποχωρήσεις – Ένταση και κλάματα στο Gala
LIFESTYLE

Power of Love: Όχι μία, αλλά δύο αποχωρήσεις – Ένταση και κλάματα στο Gala

Power of Love: Gala με δύο αποχωρήσεις – Δάκρυα και ένταση στο Gala της Κυριακής Power of Love: Επεισοδιακό Gala με δύο αποχωρήσεις. Βασίλης και Ζένια είναι τα πρόσωπα που προστάτευσαν οι συμπαίκτες τους. Από την ψηφοφορία στο Gala του Power of Love ο Φίλιππος και η Ρένια ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Το κοινό ψήφισε […]

Power of Love

Power of Love: Gala με δύο αποχωρήσεις – Δάκρυα και ένταση στο Gala της Κυριακής

Power of Love: Επεισοδιακό Gala με δύο αποχωρήσεις. Βασίλης και Ζένια είναι τα πρόσωπα που προστάτευσαν οι συμπαίκτες τους.

Από την ψηφοφορία στο Gala του Power of Love ο Φίλιππος και η Ρένια ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Το κοινό ψήφισε ως αγαπημένο του παίκτη τη Νέρτζη δίνοντας της 2.500 ευρώ και σώζοντας τη Ρένια. Ο Φίλιππος Αρβανίτης ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε.

Στην αρνητική ψηφοφορία του κόσμου ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους ήταν επίσης ο Φίλιππος. Και έτσι αποχώρησε ο δεύτερος κατά σειρά αρνητικών ψήφων παίκτης που ήταν ο Αντώνης Χρόνης.

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος από τη Μαρία Μπακοδήμου έκανε τα κορίτσια να ξεσπάσουν σε κλάματα.

Power of Love: Ο Βασίλης απειλεί την Άννα ότι θα την καταστρέψει

Στο σημερινό Power of Love Gala οι δύο πρωταγωνιστές του σίγουρα ήταν η Άννα και ο Βασίλης καθώς ο τελευταίος, όπως αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου, απείλησε την Άννα ότι θα την καταστρέψει.

Ο Βασίλης κλήθηκε από την παρουσιάστρια να δώσει απαντήσεις στις απειλές που άρχισε να μοιράζει προς τη συμπαίκτριά του και εκείνος εξήγησε ότι τον ενόχλησε κάτι που γράφτηκε για εκείνον. Όπως τόνισε ο Βασίλης, γράφτηκε ότι σε ένα ρομαντικό δείπνο που είχαν οι δυο τους εκείνος έπιασε το χέρι της Άννας, κάτι που όπως είπε, δεν συνέβη ποτέ.

Στην όλη κουβέντα συμμετείχε και η Κατερίνα η οποία τόνισε ότι από την πλευρά της διαπίστωσε πως μετά από αυτό το ρομαντικό δείπνο, οι δυο τους ήρθαν κοντά. Πάντως, τα πνεύματα οξύνθηκαν στη συγκεκριμένη κουβέντα.

Δείτε ακόμη: 

Power of Love: Η Μπακοδήμου έκανε «σκόνη» τον Αντώνη, για βίντεο στο οποίο βρίζει χυδαία (vid)

Power of Love: Παίκτης βρίζει σε live την Παναγία – Οι δύο αποχωρήσεις που θα… κάνουν χαμό (vid)

 «Κόβεται» το Power Of Love;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις