Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Τα δάκρυα του φωτογράφου την ώρα που μιλά για την σύζυγό του
LIFESTYLE

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Τα δάκρυα του φωτογράφου την ώρα που μιλά για την σύζυγό του

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Dot.» στον ΣΚΑΪ και μίλησαν για όλα – Ο έρωτας, ο γάμος και το παιδί που δεν έχει έρθει ακόμη Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ ζουν τον απόλυτο έρωτα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης κρατούσαν τα χέρια τους, ενώ η Ανίτα Μπραντ αποκάλυψε ότι όταν γνωρίστηκαν ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα ο […]

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ 

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Dot.» στον ΣΚΑΪ και μίλησαν για όλα – Ο έρωτας, ο γάμος και το παιδί που δεν έχει έρθει ακόμη

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ ζουν τον απόλυτο έρωτα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης κρατούσαν τα χέρια τους, ενώ η Ανίτα Μπραντ αποκάλυψε ότι όταν γνωρίστηκαν ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα ο ένας τον άλλον.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε στην εκπομπή ότι την περίοδο της γνωριμίας τους είχε άλλη σχέση αλλά «η καρδιά μου έλεγε να προχωρήσω με τον Χάρη. Έτσι, πήγα στην Ουγγαρία και χώρισα το αγόρι μου…».

Σχετική εικόνα

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Τα δάκρυα του φωτογράφου

Παράλληλα, ανέφερε ότι την περίοδο των τεσσάρων μηνών που παρέμεναν μόνο φίλοι δεν είχαν ανταλλάξει ούτε ένα φιλί, με την Ανίτα Μπραντ να λέει στον Χάρη Χριστόπουλο: «Εγώ θα τελειώσω αυτό που έχω και θα γυρίσω σε εσένα και θα γίνω δικιά σου». Αυτό ήταν και το σημείο, που οι δυο τους συγκινήθηκαν.

Στη συνέχεια, ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησε και για το πόσο πολύ θέλει να αποκτήσουν ένα παιδί, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι παρακαλάει εκείνος τη σύζυγό του.

Θέλω πάρα πολύ να γίνω πατέρας. Σε αυτό το θέμα την παρακαλάω αλλά το κορίτσι επειδή ζει αυτή τη στιγμή τη νιότη της, εκεί δεν τα βρίσκουμε. Την παρακαλάω, της λέω ‘παιδί μου πότε θα γίνεις μάνα, εγώ πότε θα γίνω πατέρας;’ Έχω αντιστρέψει την ερώτηση και ρωτάω πότε θα γίνω πατέρας.

Η Ανίτα Μπραντ απάντησε φυσικά ότι κι αυτή θέλει να γίνει μητέρα, αλλά προς το παρόν δουλεύει πολύ.

«Προφανώς θέλω κι εγώ να γίνω μητέρα αλλά δουλεύω πολύ αλλά με το καλό όταν θα έρθει πιστεύω ότι ο Χάρης θα είναι καταπληκτικός πατέρας».

«Τα παιδιά θέλουν δυο πράγματα για να μεγαλώσουν, αγάπη και χρόνο κι εγώ πιστέψτε με έχω καράβια ολόκληρα και από τα δυο… λαχταρώ να δώσω αγάπη», είπε ο αγαπημένος φωτογράφος.

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Γάμος σαν παραμύθι

Μετά από 15 χρόνια σχέσης ο Χάρης Χριστόπουλος και η εκλεκτή της καρδιάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το μυστήριο του γάμου έγινε στο Νησί του Σικελιανού, απέναντι από τη Λευκάδα.

“Ήταν πάρα πολύ συγκινητικό. Μετά το μυστήριο βάλαμε όλοι μαγιό, κάναμε μπάνιο και ξαπλώσαμε στα αρμυρίκια. Νιώθω ξαφνικά μια γαλήνη, είναι σπουδαίο πράγμα ο γάμος», είχε πει ο Χάρης Χριστόπουλος στο Happy Day.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, που δημοσίευσε ο φωτογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα μίνι φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους:

Δείτε ακόμη: 

Ο Χριστόπουλος «ανέβασε» φωτο από τον γάμο του κι είναι ίσως η ωραιότερη που έχουμε δει

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις