Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κώστας Μανωλάς: Σοβαρός ο τραυματισμός, αγωνία στη Ρόμα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κώστας Μανωλάς: Σοβαρός ο τραυματισμός, αγωνία στη Ρόμα

Κώστας Μανωλάς: Σοβαρός τραυματισμός – Αποχώρησε με φορείο κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα της Ρόμα με την Φροζινόνε Ο Κώστας Μανωλάς χτύπησε στο παιχνίδι της Ρόμα στην έδρα της Φροζινόνε για τη Serie A, με τον Έλληνα αμυντικό να κάνει αναγκαστική αλλαγή μετά από χτύπημα στον αστράγαλο. Σοκ για τη Ρόμα στο παιχνίδι […]

Κώστας Μανωλάς

Κώστας Μανωλάς: Σοβαρός τραυματισμός – Αποχώρησε με φορείο κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα της Ρόμα με την Φροζινόνε

Ο Κώστας Μανωλάς χτύπησε στο παιχνίδι της Ρόμα στην έδρα της Φροζινόνε για τη Serie A, με τον Έλληνα αμυντικό να κάνει αναγκαστική αλλαγή μετά από χτύπημα στον αστράγαλο.

Σοκ για τη Ρόμα στο παιχνίδι με τη Φροζινόνε, καθώς έχασε τον Κώστα Μανωλά από το ματς, με τον αμυντικό να αποχωρεί σε φορείο και με δάκρυα στα μάτια.

Ο διεθνής στόπερ δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στον αστράγαλό του και σωριάστηκε στο έδαφος, στο 77ο λεπτό του αγώνα και ενώ η ομάδα του ήταν στο 2-2.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού, αλλά η αντίδραση του παίκτη, έδειξε ότι δεν πρόκειται για κάποιο διάστρεμμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για roma Frosinone manolas

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των “τζαλορόσι”, υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο στο δεξί του πόδι.

Αυτό καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο μεγάλο ρωμαϊκό ντέρμπι της 2ης Μαρτίου με την Λάτσιο για την 26η αγωνιστική.

Κώστας Μανωλάς: Ο τραυματισμός μετρίασε τη χαρά για τη νίκη της Ρόμα

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με μακρινό σουτ του Τσιάνο (5’), όμως δύο τέρματα σε ένα δίλεπτο από Τζέκο (30’) και Πελεγκρίνι (31’) γύρισαν το παιχνίδι.

Ο Πιναμόνι στο 80′ ισοφάρισε σε 2-2 για τη Φροζινόνε, αλλά ο Τζέκο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το γκολ της νίκης για τους Ρωμαίους.

Δείτε ακόμη:

Μανωλάς σε οπαδό: «Κλείσ’ το αρ@@@ι» (video)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις