Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θάνατος Εύζωνα: Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία του άτυχου Σπύρου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θάνατος Εύζωνα: Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία του άτυχου Σπύρου

Θάνατος Εύζωνα: Ανείπωτη η θλίψη στο στερνό αντίο στον 25χρονο Σπύρο Θωμά – Οι στρατιώτες της Προεδρικής Φρουράς έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του, η οποία τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Πάτρα Θάνατος Εύζωνα: Το τελευταίο αντίο είπαν χθες συγγενείς, φίλοι και στρατιώτες, στον 25χρονο Σπύρο που έφυγε από τη ζωή. Μη μπορώντας να κρύψουν […]

Θάνατος Εύζωνα κηδεία

Θάνατος Εύζωνα: Ανείπωτη η θλίψη στο στερνό αντίο στον 25χρονο Σπύρο Θωμά – Οι στρατιώτες της Προεδρικής Φρουράς έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του, η οποία τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Πάτρα

Θάνατος Εύζωνα: Το τελευταίο αντίο είπαν χθες συγγενείς, φίλοι και στρατιώτες, στον 25χρονο Σπύρο που έφυγε από τη ζωή.

Μη μπορώντας να κρύψουν την θλίψη και την συγκίνησή τους, οι στρατιώτες των ένοπλων δυνάμεων είπαν το τελευταίο αντίο στον Σπύρο Θωμά, που πέθανε ξαφνικά το βράδυ της Πέμπτης λίγο μετά αφού είχε τελειώσει την δεύτερη σκοπιά στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Η κηδεία του έγινε στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου με όλες τις τιμές ενός στρατιώτης των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομου.

Ο ναός ήταν ασφυκτικά γεμάτος, ενώ κόσμος βρισκόταν και έξω από την εκκλησία.

Φίλοι, συμπαίκτες από το μπάσκετ, γνωστοί και συγγενείς, πήγαν να αποχαιρετήσουν τον Σπύρο Θωμά και να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του.

Κατά την έξοδο της σορού από τον ναό οι παριστάμενοι χειροκρότησαν και το άγημα που είχε στηθεί απέδωσε τιμές.

Λίγο αργότερα η συγκίνηση κορυφώθηκε με την ταφή του Εύζωνα, ενώ στο τέλος ακούστηκε και ο εθνικός μας ύμνος.

Ο Σπύρος Θωμάς, ο 25χρονος μπασκετμπολίστας από την Πάτρα, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή λίγο αφού είχε τελειώσει τη δεύτερη σκοπιά του στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Θάνατος Εύζωνα: Το χρονικό της τραγωδίας

Η σκοπιά τελείωσε και ο Σπύρος Θωμάς επέστρεψε στο θάλαμό του. Δεν ανέφερε ενοχλήσεις. Ήταν η δεύτερη σκοπιά που έκανε την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onalert.gr, έκανε την πρώτη από τη 13:00 έως τις 14:00 και τη δεύτερη από τις 19:00 έως τις 20:00. Όταν τελείωσε η δεύτερη σκοπιά και γύρισε στο θάλαμό του, έπεσε να κοιμηθεί.

Οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν λίγες ώρες μετά για να παρουσιαστεί στο βραδινό προσκλητήριο.

Ο Σπύρος Θωμάς σηκώθηκε, στάθηκε στα πόδια του αλλά λίγο μετά κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την ώρα του τραγικού συμβάντος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ήταν στο γραφείο του. Ενημερώθηκε αμέσως και είχε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους, από τους οποίους ενημερωνόταν συνεχώς. Όταν του μεταφέρθηκε το τραγικό νέο, ο ΠτΔ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πατέρα του εύζωνα για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του.

Θάνατος Εύζωνα: Το συγκινητικό αντίο του προπονητή του άτυχου Σπύρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις