Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / “Kitbull”: Για όλους τους τετράποδους φίλους μας (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

“Kitbull”: Για όλους τους τετράποδους φίλους μας (vid)

“Kitbull” ονομάζεται η νέα ταινία μικρού μήκους της Pixar και εξιστορεί τη συγκινητική ιστορία φιλίας μεταξύ ενός σκύλου και μίας γάτας. Η ταινία Η Pixar κυκλοφόρησε μια νέα ταινία μικρού μήκους, το «Kitbull», η οποία θα ραγίσει την καρδιά κάθε φιλόζωου. Πρωταγωνιστές της σπαρακτικής και γεμάτης συναίσθημα ταινίας είναι ένα φοβιτσιάρικο γατάκι και ένα κακοποιημένο pitbull. Σε αντίθεση με τις περισσότερες […]

"Kitbull": Για όλους τους τετράποδους φίλους μας

“Kitbull” ονομάζεται η νέα ταινία μικρού μήκους της Pixar και εξιστορεί τη συγκινητική ιστορία φιλίας μεταξύ ενός σκύλου και μίας γάτας.

Η ταινία

Η Pixar κυκλοφόρησε μια νέα ταινία μικρού μήκους, το «Kitbull», η οποία θα ραγίσει την καρδιά κάθε φιλόζωου.

Πρωταγωνιστές της σπαρακτικής και γεμάτης συναίσθημα ταινίας είναι ένα φοβιτσιάρικο γατάκι και ένα κακοποιημένο pitbull.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες παραγωγές της Pixar, η νέα ταινία μικρού μήκους χρησιμοποιεί ένα 2D animated ύφος και αφηγείται την απροσδόκητη φιλία μεταξύ των δύο ζώων.

Η σκηνοθέτιδα Rosana Sullivan 

«Στην αρχή ήθελα να απλά να ζωγραφίσω κάτι που θα με έκανε να νιώσω καλά και ήταν διασκεδαστικό, όμως τελικά εξελίχθηκε σε κάτι πολύ πιο προσωπικό για μένα, δήλωσε.

Μεγαλώνοντας ήμουν πάντα πολύ ευαίσθητη και ντροπαλή και πραγματικά δυσκολευόμουν να δημιουργήσω επαφές και φιλίες. Οπότε μπορώ να ταυτιστώ με το γατάκι γιατί ποτέ δεν βγήκε έξω από την ζώνη ασφάλειας του για να γίνει ευάλωτο και να δημιουργήσει μια επαφή», συμπληρώνει.

Προηγούμενα έργα της Pixar

Sτις αρχές του Φεβρουαρίου, η Pixar ανέβασε το πρώτο από τα φιλμ του προγράμματος SparkShorts, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να αναπτύξουν μικρές ιστορίες ελεύθερα, με σκοπό να δημιουργήσουν νέους αφηγηματικούς ορίζοντες.

Το Purl ήταν ένα έξοχο χιουμοριστικό πρώτο δείγμα, αλλά το επόμενο, αν και πολύ πιο απλό στο σχέδιο, είναι περισσότερο συγκινητικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις