Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Netflix: Η συνήθεια που έγινε λατρεία, ετοιμάζει παραγωγές στην Ελλάδα
PLUS

Netflix: Η συνήθεια που έγινε λατρεία, ετοιμάζει παραγωγές στην Ελλάδα

Netflix: Κάθε μέρα, σε κάθε γωνιά της γης, εκατομμύρια συνδρομητές παρακολουθούν φανατικά ταινίες και σειρές, ζητώντας όλο και περισσότερα – Τώρα, “έρχεται” Ελλάδα Η διάσημη πλέον πλατφόρμα ενοικίασης ταινιών, η Netflix, απολαμβάνοντας την τεράστια επιτυχία της, αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, προκαλώντας παραζάλη στους φανς. Το Netflix επενδύει σε παραγωγές και στην Ελλάδα Τα […]

Netflix

Netflix: Κάθε μέρα, σε κάθε γωνιά της γης, εκατομμύρια συνδρομητές παρακολουθούν φανατικά ταινίες και σειρές, ζητώντας όλο και περισσότερα – Τώρα, “έρχεται” Ελλάδα

Η διάσημη πλέον πλατφόρμα ενοικίασης ταινιών, η Netflix, απολαμβάνοντας την τεράστια επιτυχία της, αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, προκαλώντας παραζάλη στους φανς.

Το Netflix επενδύει σε παραγωγές και στην Ελλάδα

Τα τέλεια νέα “ήρθαν” μετά τη συνάντηση του υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρη Κρέτσου με τον εκπρόσωπο του Netflix, Rajiv Dalal, υπεύθυνο διεθνών παραγωγών και επενδύσεων του αμερικάνικου κολοσσού της steaming βιομηχανίας του θεάματος.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Πάνος Κουάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας αλλά και η Βένια Βέργου, διευθύντρια στο Hellenic Film Commission του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Netflix

Tο Netflix αποτελεί την κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγίας παγκοσμίως, με 130 εκατομμύρια συνδρομές σε πάνω από 190 χώρες.

Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet.

Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Netflix: Έρχεται φθηνότερο πακέτο

Ο Chief Product Οfficer της εταιρείας, Γκρέγκορι Πίτερς, αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται ένα νέο φθηνότερο πακέτο.

Όπως γνωστοποίησε ο Γκρέγκορι Πίτερς, σε λίγο καιρό θα υπάρχει ακόμη πιο φθηνό πακέτο από το basic που τώρα κοστίζει 7.99 ευρώ το μήνα.

Με την κίνηση αυτή, η εταιρεία έχει βάλει ως στόχο να αποκτήσει 10 εκατομμύρια νέους συνδρομητές.

«Θα δοκιμάσουμε και άλλα μοντέλα τιμολόγησης, όχι μόνο για την Ινδία, αλλά για όλο τον κόσμο, προκειμένου να μεγαλώσουμε τους συνδρομητές της.

Αυτή θα είναι πιο κάτω από την ήδη υπάρχουσα χαμηλότερη βαθμίδα, τόνισε χαρακτηριστικά.

H Netflix «μπαίνει» στη Φόρμουλα 1

Η νέα σειρά της Netflix έχει τίτλο «Formula 1: Drive to Survive» και το υψηλό επίπεδο ποιότητας εγγυάται η ομάδα που δημιούργησε τα καταπληκτικά αφιερώματα για τον ανεπανάληπτο Senna και τη μοναδική Amy Winehouse.

H ημερομηνία λανσαρίσματος είναι η 8η Μαρτίου και η σειρά θα επικεντρωθεί σε αθέατες στιγμές των πιλότων, των ομάδων και λοιπών συντελεστών, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σαιζόν, αυτής του 2018. Στο τρέιλερ φαίνονται στιγμιότυπα χαράς και λύπης, αγωνίας αλλά και εκνευρισμού.

«Αυτή η μοναδική πραγματικά σειρά ενσαρκώνει το πνεύμα του αθλήματος και μας βοηθά να προβάλλουμε και να ξεδιπλώσουμε τις αμέτρητες ιστορίες μέσα και έξω από την πίστα», δήλωσε ο Ian Holmes, Διευθυντής των Rights Media. «Η συνεργασία με τη Netflix για τη δημιουργία μιας πρωτότυπης σειράς είναι μια ακόμη πρωτοποριακή κίνηση για τη Φόρμουλα 1 και την ενίσχυση του θεάματος».

Δείτε ακόμη:

Ταινίες και σειρές στο Netflix

Αυτή η λατρεία που λέγεται Netflix – Πώς θα δεις σειρές, χωρίς ίντερνετ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις