Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Eύζωνας πέθανε ξαφνικά στην Προεδρική Φρουρά
ΕΛΛΑΔΑ

Eύζωνας πέθανε ξαφνικά στην Προεδρική Φρουρά

Εύζωνας έχασε τη ζωή του την Παρασκευή το πρωί  – Νωρίτερα είχε υπηρεσία στον Άγνωστο Στρατιώτη και αφού ολοκλήρωσε τα καθήκοντά του και επέστρεψε στη βάση, αισθάνθηκε αδιαθεσία Ένας νεαρός εύζωνας πέθανε ξαφνικά, με το τραγικό περιστατικό να ερευνάται. Ο άτυχος νέος εκτέλεσε κανονικά την υπηρεσία του και επέστρεψε στις εγκαταστάσεις της Προεδρικής Φρουράς. Λίγο […]

Eύζωνας πέθανε ξαφνικά στην Προεδρική Φρουρά

Εύζωνας έχασε τη ζωή του την Παρασκευή το πρωί  – Νωρίτερα είχε υπηρεσία στον Άγνωστο Στρατιώτη και αφού ολοκλήρωσε τα καθήκοντά του και επέστρεψε στη βάση, αισθάνθηκε αδιαθεσία

Ένας νεαρός εύζωνας πέθανε ξαφνικά, με το τραγικό περιστατικό να ερευνάται. Ο άτυχος νέος εκτέλεσε κανονικά την υπηρεσία του και επέστρεψε στις εγκαταστάσεις της Προεδρικής Φρουράς. Λίγο αργότερα αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

24 ετών ο εύζωνας, με καταγωγή από την Πάτρα

Ο στρατιώτης Σ.Θ. αισθάνθηκε αδιαθεσία χθες το βράδυ ενώ βρισκόταν στο θάλαμό του, μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου όμως απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, της Πέμπτης, ώρα 13:00-14:00 είχε κάνει υπηρεσία στον Άγνωστο Στρατιώτη, όπως είχε κάνει και το ίδιο βράδυ, ώρα 19:00-20:00.

Από τις 20:00 που τελείωσε την υπηρεσία του μέχρι τις 22:00 ο άτυχος νέος βρισκόταν στον θάλαμό του και ξεκουραζόταν.

Αποτέλεσμα εικόνας για ευζωνας

Περίπου στις 22:15 τον ειδοποίησαν να βγει για το βραδινό προσκλητήριο που ήταν προγραμματισμένο για τις 22:30 και την ώρα εκείνη δυστυχώς κατέρρευσε.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού για τον άτυχο εύζωνα

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΠΖ) Σ. Θ. της Προεδρικής Φρουράς, ευρισκόμενος στη Μονάδα του τις βραδινές ώρες της 21 Φεβρουαρίου 2019, αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια διακομίσθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

Αποτέλεσμα εικόνας για ευζωνας
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις