Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τατιάνα Στεφανίδου: Ένοπλη ληστεία στο πατρικό της
ΕΛΛΑΔΑ

Τατιάνα Στεφανίδου: Ένοπλη ληστεία στο πατρικό της

Η Τατιάνα Στεφανίδου βίωσε την αγωνία το βράδυ της Πέμπτης. Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι των γονιών στα Σπάτα προκειμένου να τους ληστέψουν.  Η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε απροετοίμαστη γι αυτό που θα μάθαινε από τους γονείς της. Ήταν λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ όταν οι τρεις άγνωστοι άνδρες που είχαν μαζί τους όπλα, χτύπησαν […]

Τατιάνα Στεφανίδου: Λήστεψαν τους γονείς της

Η Τατιάνα Στεφανίδου βίωσε την αγωνία το βράδυ της Πέμπτης. Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι των γονιών στα Σπάτα προκειμένου να τους ληστέψουν. 

Η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε απροετοίμαστη γι αυτό που θα μάθαινε από τους γονείς της. Ήταν λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ όταν οι τρεις άγνωστοι άνδρες που είχαν μαζί τους όπλα, χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού τους στα Σπάτα.

Στο σπίτι, εκτός από τους γονείς της Τατιάνας Στεφανίδου διαμένει και η οικιακή τους βοηθός.

Ευτυχώς, η λεία των ληστών στα Σπάτα ήταν μικρή, αλλά το σοκ για τους γονείς της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν μεγάλο.

Πώς έγινε το συμβάν

Αρχικά χτύπησαν το κουδούνι και όταν μπασκετμπολίστας Μίμης Στεφανίδης τους άνοιξε την πόρτα. Οι τρεις άνδρες κρατώντας τα όπλα τους μπήκαν μέσα και ακινητοποίησαν τόσο τον ίδιο όσο και τις άλλες δύο γυναίκες, χωρίς να ασκήσουν βία.

Οι τρεις ληστές, οι οποίοι παρακολουθούσαν τις κινήσεις των ενοίκων του σπιτιού άρπαξαν 60€ κι ένα κινητό τηλέφωνο. Αστυνομικοί και σήμανση έφτασαν στο σημείο μήπως και εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στην ταυτότητα των δραστών.

Χωρίς να προκαλέσουν σωματικές βλάβες στους ενοίκους διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις