Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρουβίκωνας: “Αδύνατον να μας σταματήσει η ΕΛΑΣ”
ΕΛΛΑΔΑ

Ρουβίκωνας: “Αδύνατον να μας σταματήσει η ΕΛΑΣ”

Ο Ρουβίκωνας προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο facebook διευκρινίζοντας πως είναι αδύνατον να συλληφθούν από την Ελληνική Αστυνομία.  Ο Ρουβίκωνας προχώρησε σε αυτήν την ανάρτηση με αφορμή το νέο “ντου”  που πραηματοποίησε την Πέμπτη (21/2). Στην εταιρεία ιχθυοκαλλιεργειών “Ανδρομέδα” πέταξαν τρικάκια και φορμόλη. Η παρέμναση αυτή αποτέλεσε την πέμπτη ενέργεια της ομάδας τις τελευταίες πέντε ημέρες. Ολόκληρη […]

Ρουβίκωνας: "Αδύνατον να μας σταματήσει η ΕΛΑΣ"

Ο Ρουβίκωνας προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο facebook διευκρινίζοντας πως είναι αδύνατον να συλληφθούν από την Ελληνική Αστυνομία. 

Ο Ρουβίκωνας προχώρησε σε αυτήν την ανάρτηση με αφορμή το νέο “ντου”  που πραηματοποίησε την Πέμπτη (21/2). Στην εταιρεία ιχθυοκαλλιεργειών “Ανδρομέδα” πέταξαν τρικάκια και φορμόλη. Η παρέμναση αυτή αποτέλεσε την πέμπτη ενέργεια της ομάδας τις τελευταίες πέντε ημέρες.

Ολόκληρη η ανάρτηση

<< Η Αθήνα είναι μια τεράστια πόλη. Οι εν δυνάμει “στόχοι” είναι εκατοντάδες. Εμείς έχουμε πλέον πολύ κόσμο “αχαρτογράφητο” από τις αρχές. Όλα αυτά συντελούν στο να μην είναι δυνατή η αποτροπή ενεργειών όπως οι δικές μας οι οποίες είναι δουλεμένες αρκετά, έχουν ελάχιστο χρόνο τέλεσης,και πλεονέκτημα αιφνιδιασμού. Αυτό που θέλουν να κάνει η ΕΛΑΣ(κυρίως οι δεξιοί και νεοφιλελεύθεροι κύκλοι)είναι ατελέσφορο και αδύνατον. Εκτός και εάν ακολουθήσει τακτικές ανορθόδοξες όπου επί του παρόντος κανείς ακόμα δεν το θέλει. >>

Η απάντηση της Κατερίνας Παπακώστα

Μηδενική ανοχή στον Ρουβίκωνα δείχνει η κυβέρνηση, σύμφωνα με την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, την ώρα που η αναρχική συλλογικότητα προχωράει σε νέα χτυπήματα.

«Το κράτος δίνει σήμα μηδενική ανοχή στο Ρουβίκωνα. Τέλος, τελεία», τόνισε στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «Το λογαριασμό τον πληρώνουν» επέμεινε για τον Ρουβίκωνα.

Η κυρία Παπακώστα τόνισε ότι τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «κάνουν προσπάθειες να διατηρούνται στην επικαιρότητα σαν παλιοί πολιτικάντηδες που θέλουν να δικαιολογούν και την ύπαρξή τους».

«Υπό την έννοια αυτή κλιμακώνουν (τις «παρεμβάσεις»)… Θέλουν να δείξουν ότι κάνουν κάτι πιο σημαντικό από αυτό που κάνουν, προσάγονται και όταν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις συλλαμβάνονται και το λογαριασμό τον πληρώνουν» πρόσθέτει.

Η κυρία Παπακώστα ανέφερε ότι «κάθε μέρα εξαρθρώνονται πολύ μεγάλες υποθέσεις που χρόνιζαν δουλεύει πολύ η αστυνομία, κάνουμε άοκνη προσπάθεια και εμείς και η αστυνομία».

Παραδέχθηκε επίσης πως η αστυνομία έχει δίκιο έως έναν βαθμό, καθώς έχουν επιφορτιστεί να κάνουν τα πάντα, ενώ υπάρχουν φθορές και στο υλικό που χρησιμοποιούν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις