Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Europa League, Παπασταθόπουλος: Και το “κάρφωσε” και.. έβρισε τον Τσεχ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Europa League, Παπασταθόπουλος: Και το “κάρφωσε” και.. έβρισε τον Τσεχ (vid)

Europa League: Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σκόραρε στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και έκανες τους οπαδούς να πανηγυρίσουν αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μας χάρισε και μια φοβερή φάση, από αυτές που πιάνουν οι κάμερες και μας αρέσουν Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποκάλεσε «μ@λ@κ@» τον Πετρ Τσεχ, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Άρσεναλ […]

Europa League Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Europa League: Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σκόραρε στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και έκανες τους οπαδούς να πανηγυρίσουν αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μας χάρισε και μια φοβερή φάση, από αυτές που πιάνουν οι κάμερες και μας αρέσουν

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποκάλεσε «μ@λ@κ@» τον Πετρ Τσεχ, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Άρσεναλ με την ΜΠΑΤΕ στο Λονδίνο, για τους «32» του Europa League.

Ο διεθνής Έλληνας στόπερ της αγγλικής ομάδας επέστρεψε στη δράση και σκόραρε, μάλιστα, κόντρα στους Λευκορώσους, βοηθώντας τους «κανονιέρηδες» να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα και να προκριθούν στους «16» της διοργάνωσης.

Με το σκορ στο 3-0 και την Άρσεναλ να έχει «κλειδώσει» την πρόκριση, ο Παπασταθόπουλος ξεστόμισε μία απίθανη ατάκα. Απευθυνόμενος στον τερματοφύλακα της ομάδας του, του είπε χιουμοριστικά: «ρε μ@λ@κ@».

Προφανώς, οι δύο παίκτες συζήτησαν για κάποια φάση στο παιχνίδι με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

https://twitter.com/Arsene__Knows/status/1098681100707205120

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επέστρεψε με τσαμπουκά!

Ο κορυφαίος αμυντικός “κλείδωσε” την πρόκριση της Άρσεναλ στους “16” του Europa League και επέτρεψε στους παίκτες να ονειρεύονται την κορυφή.

Ο Παπασταθόπουλος βρήκε δίχτυα στο παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Μπάτε Μπορίσοφ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 στο 60′, τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Λονδρέζοι ανέτρεψαν εύκολα το εις βάρος τους 0-1 στην Λευκορωσία και προκρίθηκαν στους «16» του Europa League.

Το 1-0 είχε διαμορφώσει με αυτογκόλ ο Βολκόφ στο 3′, ενώ η ανατροπή σημειώθηκε στο 39’ με τον Μουστάφι να κάνει το 2-0, από ασίστ του Τσάκα.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι επιβεβαίωσε, έστω και στη ρεβάνς, τον τίτλο του φαβορί που είχε και θα βρεθεί σήμερα στην κλήρωση της επόμενης φάσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις