Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ποντένσε: Τα “έσπασε” στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποντένσε: Τα “έσπασε” στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα

Ο Ποντένσε ήταν αρκετά εκνευρισμένος μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και την Ντιναμό Κιέβου.  Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Κίεβο, προκειμένου να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League, δηλαδή για τους “16”. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν τα κατάφερε, καθώς ηττήθηκε από τους γηπεδούχους […]

Ποντένσε: Τα "έσπασε" στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα

Ο Ποντένσε ήταν αρκετά εκνευρισμένος μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και την Ντιναμό Κιέβου. 

Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Κίεβο, προκειμένου να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League, δηλαδή για τους “16”. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν τα κατάφερε, καθώς ηττήθηκε από τους γηπεδούχους με 1-0. Το αποτέλεσμα ήταν στενάχωρο για όλους τους παίκτες των “ερυθρόλευκων”, ωστόσο ο Ποντένσε είχε αρκετά νεύρα, λόγω του αποκλεισμού και τελικά βγήκε εκτός εαυτού.

Τα νεύρα του Ποντένσε

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να κρατήσει το θυμό του και ξέσπασε σε ένα stand στο τέλος του αγώνα. Στη δημοσιότητα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που απεικονίζουν την άτυχη στιγμή του Ποντένσε.

Μπορεί ο Πορτογάλος να ήταν θυμωμένος με το διαιτητή του αγώνα και τα σφυρίγματα του, όμως αυτή η συμπεριφορά δεν ήταν σωστή. Οι παρακάτω φωτογραφίες φανερώνουν την ζημιά που έκανε ο εξτρέμ.

Οι δηλώσεις του Ποντένσε

Ο παίκτης του Ολυμπιακού σχολίασε τις αποφάσεις του διαιτητή, αλλά και την κακή αγωνιστική εικόνα του αγωνιστικού χώρου. «Αμυνθήκαμε καλά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε, όμως ούτε την άμυνα, αλλά ούτε και να σκοράρουμε. Το κλειδί του αγώνα ήταν να μη δεχτούμε γκολ κάτι που δεν το καταφέραμε. Παίξαμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο που για τον αντίπαλο μας ήταν πιο εύκολο, ενώ βρήκαμε απέναντι μας και έναν κακό διαιτητή που οι αποφάσεις του ήταν εναντίον μας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

inner

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις