Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σισέ: “Δέχτηκε ρατσιστική επίθεση, γι’ αυτό αντέδρασε έτσι”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σισέ: “Δέχτηκε ρατσιστική επίθεση, γι’ αυτό αντέδρασε έτσι”

Ο Σισέ δέχτηκε ρατσιστική επίθεση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.  Όπως αναφέρει η πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Σισέ δέχτηκε ρατσιστική επίθεση κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο άσος των “ερυθρόλευκων” ισχυρίστηκε ότι κάποιος οπαδός των “ασπρόμαυρων”, αναφέρθηκε σε εκείνον με άσχημο τρόπο, τη στιγμή που έμπαινε στην φυσούνα με […]

ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σισέ: "Δέχτηκε ρατσιστική επίθεση, γι' αυτό αντέδρασε έτσι"

Ο Σισέ δέχτηκε ρατσιστική επίθεση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. 

Όπως αναφέρει η πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Σισέ δέχτηκε ρατσιστική επίθεση κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο άσος των “ερυθρόλευκων” ισχυρίστηκε ότι κάποιος οπαδός των “ασπρόμαυρων”, αναφέρθηκε σε εκείνον με άσχημο τρόπο, τη στιγμή που έμπαινε στην φυσούνα με προορισμό τα αποδυτήρια. Ο Σισέ φαίνεται στο βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα ότι ύψωσε το χέρι του και στη συνέχεια έδειξε το σήμα του Ολυμπιακού.

Αποτέλεσμα εικόνας για παπι σισε χειρονομια

Η δικηγόρος του Αφρικανού κεντρικού αμυντικού, η κα Στέλλα Σαμουηλίδου, δήλωσε ότι ο ποδοσφαιριστής έκανε ένα μορφασμό και όχι μια κακή χειρονομία. «Το είδα από την τηλεόραση και από τα δημοσιεύματα. Μίλησα μετά μαζί του. Δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα δέχθηκε ρατσιστική επίθεση και αντέδρασε έτσι. Δέχθηκε προσβολές και του έλεγαν “Μαϊμού πήγαινε πίσω” και εκείνος εκνευρίστηκε και αγανάκτηκε».

Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Θέση για αυτή τη επίμαχη φάση πήρε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία θεωρεί ακατανόητη τη δίωξη που ασκήθηκε στο πρόσωπο του. «Ο Σισέ ουδέποτε συμπεριφέρθηκε κατά τρόπο ανάρμοστο, υπάρχουν δύο χειρονομίες, μία προέκταση του δακτύλου και ένας μορφασμός. Είναι ακατανόητο να του ασκείται δίωξη γι’ αυτό», ήταν τα λόγια των υπεύθυνων από την ομάδα του Πειραιά.

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις