Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΚ: Βαριά τιμωρία για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Άγιαξ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Βαριά τιμωρία για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Άγιαξ

Βαριά τιμωρία στην ΑΕΚ από την UEFA – Η Ένωση τιμωρήθηκε για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ για το Champions League. Με ένα χρόνο αποκλεισμό από τα Κύπελλα Ευρώπης, με διετή αναστολή, τιμώρησε η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία την ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ματς με τον Άγιαξ για την πέμπτη αγωνιστική των […]

ΑΕΚ-Άγιαξ.jpg

Βαριά τιμωρία στην ΑΕΚ από την UEFA – Η Ένωση τιμωρήθηκε για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ για το Champions League.

Με ένα χρόνο αποκλεισμό από τα Κύπελλα Ευρώπης, με διετή αναστολή, τιμώρησε η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία την ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ματς με τον Άγιαξ για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιπλέον, επιβλήθηκε στην Ένωση ποινή κεκλεισμένων των θυρών για δύο παιχνίδια και χρηματικό πρόστιμο ύψους 80.000 ευρώ.

Η Ένωση δεν θα έχει ακόμα τον κόσμο στο πλευρό της σε δύο εντός παιχνίδια της στην Ευρώπη.

Καλά μαντάτα για τους “κιτρινόμαυρους”, μιας και η ποινή δεν έχει άμεση ισχύ, σε ό.τι αφορά τον αποκλεισμό ενός χρόνου από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΑΕΚ: Τι σημαίνει η τιμωρία

Η τιμωρία της ΑΕΚ, δηλαδή ο αποκλεισμός ενός χρόνου με διετή αναστολή σημαίνει ότι η ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια εάν υποπέσει σε ανάλογο παράπτωμα, τότε θα εκτίσει τον έναν χρόνο που τιμωρήθηκε σήμερα, συν ό,τι άλλο προκύψει από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA.

Το κατηγορητήριο εις βάρος της πρωταθλήτριας συμπεριλάμβανε όλα τα παρακάτω:

– Συμπλοκές

– Ρίψη αντικειμένων

– Φωτοβολίδες

– Εισβολή οπαδών

– Εμφάνιση παράνομου πανό

– Μπλοκάρισμα διέλευσης από διαδρόμους

Τα όσα άσχημα συνέβησαν στις 27/11/2018 στο Ολυμπιακό Στάδιο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Άγιαξ είχαν παρελάσει στα κυριότερα θέματα κορυφαίων Μέσων του εξωτερικού, όπως των Daily Mail, Mirror, Independent, Sun, Gazzetta, Record, USA Today.

ΑΕΚ: Φήμες για αποχώρηση Λιβάγια

Σημερινό δημοσίευμα παρασκηνιακής στήλης καθημερινής εφημερίδας, καταγράφει τη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων, που θέλουν τον Ιταλό εκπρόσωπο του Κροάτη επιθετικού, να έχει ρίξει δίχτυα στην Ιταλία, θέλοντας να είναι έτοιμος σε περίπτωση που επιβληθεί ποινή αποκλεισμού στην ΑΕΚ.

Εξετάζει την περίπτωση Μανιά

Η Ένωση έχει στραμμένες τις κεραίες της και στην ελληνική αγορά ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αρκετά ονόματα που φέρονται να βρίσκονται υπό εξέταση.

Τελευταίος στη λίστα και ο Μιχάλης Μανιάς, που επίσης εμφανίζεται να βρίσκεται στα πλάνα των «κιτρινόμαυρων» σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου.

Ο 29χρονος στράικερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης και φέρεται να έχει αποφασίσει για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Για την ώρα πάντως δεν έχουν υπάρξει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις