Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συμφωνία των Πρεσπών: Αν διαφωνείς, είσαι “φασισταριό” κατά τον Γιαννούλη του ΣΥΡΙΖΑ (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμφωνία των Πρεσπών: Αν διαφωνείς, είσαι “φασισταριό” κατά τον Γιαννούλη του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να πέρασε, αλλά παραμένει και θα παραμένει για δεκαετίες μεγάλο “αγκάθι” στην ψυχή των Ελλήνων. Όσοι τον βλέπουν έτσι όμως, είναι “φασισταριό”, σύμφωνα με τον Χρήστο Γιαννούλη! Όσοι διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι “φασισταριό”, είπε με άνετο ύφος ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης. […]

Γιαννούλης-Συμφωνία-Πρεσπών.jpg

Η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να πέρασε, αλλά παραμένει και θα παραμένει για δεκαετίες μεγάλο “αγκάθι” στην ψυχή των Ελλήνων. Όσοι τον βλέπουν έτσι όμως, είναι “φασισταριό”, σύμφωνα με τον Χρήστο Γιαννούλη!

Όσοι διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι “φασισταριό”, είπε με άνετο ύφος ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

Όπως ο Αλέξης Τσίπρας κατά την Σύνοδο των Χωρών του Νότου στην Κύπρο είχε δηλώσει πως εκείνοι που διαφωνούν με την Συμφωνία είναι «ακροδεξιοί», έτσι και ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Χρήστος Γιαννούλης, χρησιμοποίησε ακραία ρητορική.

Η αφορμή δόθηκε όταν σε εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης στην Κατερίνη, αποδοκιμάστηκε έντονα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος από ομάδα πολιτών που βρέθηκε εκεί.

Ο Χρήστος Γιαννούλης ανέβηκε στο βήμα της ίδιας εκδήλωσης και αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, προχώρησε σε απαράδεκτες δηλώσεις.

«Πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου. Είναι 15 χρονών, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα».

Οργή για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Αποδοκίμασαν ξανά τον Τζανακόπουλο

Φωνές και διαμαρτυρίες στην ομιλία του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, στην Κατερίνη, το απόγευμα της Πέμπτης. Μία νεαρή του επιτέθηκε φραστικά με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Η Μακεδονία είναι ελληνική, ρε», «πέντε προδότες είσαστε…» φώναξαν στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ οι περίπου 200 συγκεντρωμένοι έξω από το χώρο που μιλούσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Εσείς σπείρατε τη διχόνοια στην Ελλάδα. Είστε προδότες» είπε νεαρή προς τον κ. Τζανακόπουλο για να δεχθεί αποδοκιμασίες από τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέμεινε ψύχραιμος. Ωστόσο, ο κόσμος που βρισκόταν στην αίθουσα ζήτησε από τη νεαρή διαμαρτυρόμενη να αποχωρήσει.

Δείτε ακόμη: 

Καφαντάρη

Αποδοκιμάζουν έντονα την Καφαντάρη για τη Συμφωνία κι εκείνη… «χαψώνει» ατάραχη βασιλόπιτα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις