Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Τέλειες μπούκλες χωρίς να χρησιμοποιήσεις σίδερο
ΓΥΝΑΙΚΑ

Τέλειες μπούκλες χωρίς να χρησιμοποιήσεις σίδερο

Δημιούργησε εύκολες μπούκλες χωρίς τη χρήση θερμότητας.  Το καθημερινό styling στα μαλλιά χρειάζεται χρόνο, αλλά το κυριότερο είναι ότι φθείρει την τρίχα των μαλλιών μας. Όλες οι γυναίκες ψάχνουν εύκολα κόλπα για να έχουν όμορφα μαλλιά, χωρίς να χρησιμοποιούν ισιωτικές πρέσες ή ψαλιδιά για μπούκλες. Είναι λογικό η κάθε κοπέλα να προσέχει λίγο παραπάνω τα […]

Τέλειες μπούκλες χωρίς να χρησιμοποιήσεις σίδερο

Δημιούργησε εύκολες μπούκλες χωρίς τη χρήση θερμότητας. 

Το καθημερινό styling στα μαλλιά χρειάζεται χρόνο, αλλά το κυριότερο είναι ότι φθείρει την τρίχα των μαλλιών μας. Όλες οι γυναίκες ψάχνουν εύκολα κόλπα για να έχουν όμορφα μαλλιά, χωρίς να χρησιμοποιούν ισιωτικές πρέσες ή ψαλιδιά για μπούκλες. Είναι λογικό η κάθε κοπέλα να προσέχει λίγο παραπάνω τα μαλλιά της και να θέλει να μειώσει τη χρήση τέτοιων συσκευών.

Καμμένα μαλλία: Αντιμετώπιση

Τα καμμένα μαλλιά είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο. To συνεχόμενο styling και οι βαφές ταλαιπωρούν αρκετά την τρίχα μας και την αποδυναμώνουν. Με αποτέλεσμα να αρχίζουν να χάνουν την πυκνότητα τους και η τρίχα σου να γίνει εξαιρετικά λεπτή. Με κάθε σου κίνηση εκείνη θα σπάει και θα πέφτει.  Όταν συμβεί αυτό είναι πολύ δύσκολο ένας κομμωτής να αντιμετωπίσει τη “ζημιά” που τους έχεις κάνει. Η αντιμετώπιση ενός τέτοιου προβλήματος χρειάζεται αρκετό χρόνος. Το κυριότερο είναι ότι θα σπαταλήσεις  χρήματα στο κομμωτήριο, προκειμένου να έχεις υγιή μαλλιά.

Ήρθε η ώρα για ένα διάλειμμα

Οι υψηλές θερμοκρασίες που φτάνουν τα συγκεκριμένα εργαλεία styling καίνε τα μαλλιά, κάνοντας τα εύθραυστα και γεμίζοντας τα ψαλίδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να έχετε συνεχώς το αγαπημένο σας χτένισμα, αφού υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να δημιουργήσετε τέλειες μπούκλες χωρίς θερμότητα.

Άσε στην άκρη τις συσκευές θερμότητας και αξιοποίησε τα βίντεο που θα βρεις στη συνέχεια για να κάνεις τα μαλλιά σου κατσαρά. Είναι απλά και εύκολα βήματα που θα ακολουθήσεις και το αποτέλεσμα θα σε αφήσει άφωνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις