Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Μπλατ παίρνει ξανά θέση μετά την αποχώρηση από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μπλατ παίρνει ξανά θέση μετά την αποχώρηση από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Θέση για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό, μετά την αποχώρηση από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, πήρε ο Ντέιβιντ Μπλατ.  Πριν την αναχώρηση της ομάδας για το ματς με την Εφές, ο τεχνικός του Ολυμπιακού χαρακτήρισε ζήτημα δικαιοσύνης την αποχώρηση των ερυθρόλευκων από τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό. «Είναι ζήτημα δικαιοσύνης και […]

Ντέιβιντ Μπλατ

Θέση για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό, μετά την αποχώρηση από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, πήρε ο Ντέιβιντ Μπλατ

Πριν την αναχώρηση της ομάδας για το ματς με την Εφές, ο τεχνικός του Ολυμπιακού χαρακτήρισε ζήτημα δικαιοσύνης την αποχώρηση των ερυθρόλευκων από τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

«Είναι ζήτημα δικαιοσύνης και ηθικής. Όταν φτάνεις στην απόγνωση χρειάζεται να κάνεις κινήσεις απόγνωσης για να το αντιμετωπίσεις. Είμαι 100% με τη διοίκηση».

Όσο για το ματς με τον τουρκικό σύλλογο, ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός, λόγω της διακοπής, είχε μια καταπληκτική εβδομάδα προπονήσεων. Δούλεψε με πολύ μεγάλη συγκέντρωση. Τα αφήσαμε όλα πίσω. Καθαρίσαμε το μυαλό μας.. Είμαστε πολύ σταθεροί στην απόδοσή μας για να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Εφές, που το χρειαζόμαστε. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερη άμυνα.

Να πιέσουμε πάνω στην μπάλα καλύτερα, να σουτάρουμε καλύτερα γιατί και αυτοί σουτάρουν καλά. Αν υπάρχει ένα στοιχείο που θέλω να δω άμεσα να βελτιώνεται, είναι η άμυνα. Να θυμηθούμε πώς ήμασταν πριν έναν μήνα, γιατί τότε παίζαμε πραγματικά πολύ καλή άμυνα».

Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός: Ιστορική αναμέτρηση 

Ιστορικό χαρακτήρα έχει η αναμέτρηση της Πέμπτης ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και τον Ολυμπιακό.

Όπως γνωστοποίησε η Euroleague μέσω το promo video που δημοσίευσε ο αγώνας της Πόλης θα είναι ο 38ος ανάμεσα στις δύο ομάδες στη διοργάνωση, ισοφαρίζοντας και το σχετικό ρεκόρ!

Μόνο ένα άλλο ζευγάρι έχει αναμετρηθεί τόσες φορές, αυτό του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια.

«Γράφεται ιστορία. Το παιχνίδι της Αναντολού Εφές με τον Ολυμπιακό θα είναι το 38ο μεταξύ τους και θα ισοφαρίσουν το αντίστοιχο ρεκόρ από την αρχή του αιώνα» αναφέρει το σχετικό ποστ της Euroleague.

https://twitter.com/EuroLeague/status/1097934598309400576

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις