Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Πολάκης που ξέρει από πρόβατα, τώρα βρίζει και τον Σαββόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολάκης που ξέρει από πρόβατα, τώρα βρίζει και τον Σαββόπουλο

Ο Παύλος Πολάκης απαντά στον Διονύση Σαββόπουλο, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου στους “Αταίριαστους” το πρωί της Πέμπτης – Ο υπουργός ενημερώνει το κοινό πως ξέρει από… πρόβατα, κατηγορώντας τον “Νιόνιο” πως αναζητά δημοσιότητα Ο Παύλος Πολάκης απασφάλισε και πάλι, αυτή τη φορά με τον Διονύση Σαββόπουλο. Ο γνωστός καλλιτέχνης, τον παρομοίωσε σε δηλώσεις του με […]

Πολάκης-Σαββόπουλος.jpg

Ο Παύλος Πολάκης απαντά στον Διονύση Σαββόπουλο, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου στους “Αταίριαστους” το πρωί της Πέμπτης – Ο υπουργός ενημερώνει το κοινό πως ξέρει από… πρόβατα, κατηγορώντας τον “Νιόνιο” πως αναζητά δημοσιότητα

Ο Παύλος Πολάκης απασφάλισε και πάλι, αυτή τη φορά με τον Διονύση Σαββόπουλο. Ο γνωστός καλλιτέχνης, τον παρομοίωσε σε δηλώσεις του με αρκουδιάρη.

Με μια οργισμένη ανάρτηση, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απαντά, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο.

Όπως υποστηρίζει ο Παύλος Πολάκης, ο ίδιος γνωρίζει μόνο από πρόβατα καθώς ο πατέρας του ήταν βοσκός, αλλά ο ίδιος ο Σαββόπουλος που θήτευσε «στις αυλές Μητσοτάκη και ΠΑΣΟΚ» γνωρίζει από… αρκουδίτσες.

Παράλληλα κατηγορεί τον «Νιόνιο» ότι το μόνο κοινό με τα νιάτα του είναι το ντέφι και πως τώρα «πήρε το πεντάλεπτο στα ΜΜΕ της διαπλοκής».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Διονύση της «συγκέντρωσης που ανάβει κι όλα είναι συνειδητά» των φοιτητικών μας χρόνων……

Εγώ ξέρω από πρόβατα γιατί ο πατέρας μου ήταν βοσκός …

Εσύ πρέπει να ξέρεις από αρκουδίτσες μετά τη θητεία σου στις αυλές του Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ …..το μόνο κοινό με τα νιάτα σου είναι το ντέφι

ΥΓ είχαμε καιρό να σε ακούσουμε, βρίσε και συ για να βγεις λίγο στην επιφάνεια του βάλτου των «φιλόξενων» ΜΜΕ της διαπλοκής ….Ξαναβούτα τώρα…πήρες το πεντάλεπτο!!».

Τι είπε ο Σαββόπουλος που ενόχλησε τον Πολάκη

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, νωρίτερα το πρωί, είπε πως ο Παύλος Πολάκης «μου θυμίζει στη γειτονιά μου όταν φέρνανε μια αρκούδα για να κάνει τη Βουγιουκλάκη. Ο αρκουδιάρης μου θυμίζει σε πολλά τον Πολάκη».

Ενώ τόνισε ότι «κυβερνά μια αποτυχία της Αριστεράς, κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου, άνθρωποι που τον μιμούνται».

Δείτε ακόμη:

Ηρώ-Διώτη.jpg

Ηρώ Διώτη: Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γράφει για τον Παύλο Πολάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις