alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Φύγετε επιτέλους να ανασάνουμε! (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Φύγετε επιτέλους να ανασάνουμε! (vid)

Κυριάκος Μητσοτάκης

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην εκδήλωση της Γραμματείας Οργανωτικού

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού, καθώς ο αντίπαλος είναι «επικίνδυνος και θα παλέψει μέχρι τέλους».

«Το 2019 θα είναι έτος εκλογών» 

Ή ο κ. Τσίπρας, πανικόβλητος, θα επιλέξει τελικά να κάνει τις εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, όπου και στις 4 κάλπες θα του στείλουμε ένα συντριπτικό μήνυμα: Φύγετε επιτέλους να ανασάνει η Ελλάδα.

Ή θα πάρει το ρίσκο να μην κάνει τις εθνικές εκλογές με τις ευρωεκλογές. Σε αυτή την περίπτωση οι ευρωεκλογές μετατρέπονται ουσιαστικά σε εθνική κάλπη και θα είναι το πρώτο βήμα, το πρώτο μήνυμα το οποίο θα πάρει ο κ. Τσίπρας. Όχι απλά ότι αυτός έχει τελειώσει, αλλά ότι η Νέα Δημοκρατία ανανεωμένη έρχεται να δώσει λύση στα προβλήματα των πολιτών.

«Έχει γίνει συνείδηση στην κοινωνία ότι μιλάμε για τη χειρότερη Κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Όταν θα μιλάμε για αυτή την Κυβέρνηση και θα τους ασκούμε κριτική αρκεί να θυμίζουμε στους συμπολίτες μας τέσσερα πράγματα.  Τέσσερα απλά πράγματα. Το πρώτο είναι ότι εκλέχθηκαν εξαπατώντας τους πολίτες το 2015, τάζοντας πράγματα ανέφικτα και κάνοντας ακριβώς τα ανάποδα από αυτά τα οποία είχαν πει. Το δεύτερο, το οποίο δεν χρειάζεται να το υπενθυμίζουμε διότι το βιώνετε κάθε μέρα, είναι ότι μας έπνιξαν στους φόρους και στις εισφορές.

Υπερφορολόγησαν, διέλυσαν τη μεσαία τάξη, διέλυσαν τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, διέλυσαν τον ελεύθερο επαγγελματία μόνο και μόνο για να φτιάχνουν υπερπλεονάσματα μεγαλύτερα απ’ αυτά που τους ζητούσαν οι ευρωπαίοι για να τα ξανά μοιράζουν σε επιδόματα.

Το τρίτο που θα θυμούνται από την κυβέρνηση Τσίπρα είναι η Συμφωνία των Πρεσπών.  Ο κ. Τσίπρας είπε “ναι” εκεί που όλοι οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί είπαν “όχι” και θα είναι υπόλογος στην Ιστορία για αυτή του την απόφαση. Και το τέταρτο είναι αυτή η αφόρητη θεσμική παρακμή την οποία ζούμε τους τελευταίους μήνες» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνοντας την τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσουν τα στελέχη του κόμματος.

Βουλευτές “γυρολόγοι”

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε επίσης λόγο για βουλευτές γυρολόγους «οι οποίοι ανταλλάσσουν την εφήμερη στήριξή τους στην κυβέρνηση με ένα Υπουργείο.

Υπουργός Άμυνας και Υπουργός Εξωτερικών να χρησιμοποιούν ορολογία και γλώσσα που ταιριάζει περισσότερο στην Καμόρα και να ανταλλάσσουν μεταξύ τους μηνύματα. Αυτοί ήταν οι άνθρωποι τους οποίους ο κ. Τσίπρας επέλεξε να χειρίζονται τα χαρτοφυλάκια Άμυνας και Εξωτερικών της χώρας μας.

Αυτοί που έβριζαν τον κ. Τσίπρα γίνονται σήμερα Υπουργοί του. Και βέβαια δεν θα αναφερθώ στην περίπτωση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, νομίζω ότι εκεί τα δεδομένα μιλούν μόνα τους. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να πάρει αποστάσεις από τον κ. Πολάκη, δεν μπορεί να τον αδειάσει, γιατί αν το έκανε αυτό θα ήταν σαν να απαρνιέται τον ίδιο του τον εαυτό. Διότι Τσίπρας ίσον Πολάκης. Αυτό είναι το ήθος και ύφος της εξουσίας το οποίο επέβαλε, δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας στη χώρα».

Δώστε μας θετική ψήφο

«Πρέπει να πείσουμε τους πολίτες, όχι απλά να καταψηφίσουν τον κ. Τσίπρα, αλλά να δώσουν θετική ψήφο στη Νέα Δημοκρατία. Πρέπει να πείσουμε τους πολίτες ότι με τη Νέα Δημοκρατία, με το σχέδιό της, με το πρόγραμμά της η ζωή όλων των Ελλήνων θα γίνει καλύτερη» συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στις εκλογικές αναμετρήσεις τόνισε πως «όσο σημαντικές και αν είναι οι Περιφερειακές και οι Δημοτικές εκλογές, η μεγάλη μάχη θα είναι η μάχη των Ευρωεκλογών και των Εθνικών εκλογών».

Δείτε ακόμη:

Κυριάκος-Μητσοτάκης-7.jpg

Έτοιμος για την επόμενη μέρα ο Μητσοτάκης: Σε ένα μήνα από τη νίκη, θα μειώσω τους φόρους