Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Τα “αγγελάκια” ετοιμάζονται για τα νέα μαγιό και οι γυναίκες ήδη “παραληρούν”
ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα “αγγελάκια” ετοιμάζονται για τα νέα μαγιό και οι γυναίκες ήδη “παραληρούν”

Η Victoria’s Secret αποφάσισε να κυκλοφορήσει ξανά τη συλλογή με τα ιστορικά μαγιό της. Η εταιρία είναι γνωστή για τα σέξι εσώρουχα της, αλλά και για τα εντυπωσιακά σόου με τα πανέμορφα και καλλίγραμμα μοντέλα της. Το ευρύ κοινό χαρακτηρίζει τα διάσημα μοντέλα και ως “αγγελάκια”. Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν πριν από τρία χρόνια, και συγκεκριμένα […]

μαγιό

Η Victoria’s Secret αποφάσισε να κυκλοφορήσει ξανά τη συλλογή με τα ιστορικά μαγιό της.

Η εταιρία είναι γνωστή για τα σέξι εσώρουχα της, αλλά και για τα εντυπωσιακά σόου με τα πανέμορφα και καλλίγραμμα μοντέλα της. Το ευρύ κοινό χαρακτηρίζει τα διάσημα μοντέλα και ως “αγγελάκια”. Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν πριν από τρία χρόνια, και συγκεκριμένα το 2016 να διακόψουν την κυκλοφορία των μαγιό. Ωστόσο μέσω social media η Victoria Secret αποφάσισε να ανακοινώσει στους followers της ότι φέτος θα επανακυκλοφορήσουν.

Τη χρονιά που οι ιθύνοντες ανακοίνωσαν ότι θα διακοπεί η κυκλοφορία των μαγιό, οι καταναλωτές είχαν αντιδράσει αρνητικά. Η εταιρεία είχε προχωρήσει σε αυτή την απόφαση προκειμένου να δοθεί έμφαση στη σειρά με τα αθλητικά ρούχα και στα εσώρουχα.

Η παρουσίαση της συλλογής αναμένεται τον Μάρτιο και οι περισσότερες γυναίκες περιμένουν με ανυπομονησία τα καινούργια σχέδια.

Στη δημοσιότητα δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα εικόνες από τα καινούργια σχέδια.

Υπάρχουν πληροφορίες μόνο για τα νούμερα, τα οποία είναι από 30A μέχρι 40DDD. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας συστήνουν στους φανς να κάνουν υπομονή μέχρι την επίσημη παρουσίαση της συλλογής.

Μόλις γίνει η παρουσίαση των μαγιό, ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί τη συλλογή μέσω των επίσημων καταστημάτων και στο επίσημο site.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις