Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοβαρή καταγγελία για τον Αμβρόσιο – “Πέταξε” έξω από γηροκομείο ηλικιωμένο
ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρή καταγγελία για τον Αμβρόσιο – “Πέταξε” έξω από γηροκομείο ηλικιωμένο

Μια σοκαριστική καταγγελία με πρωταγωνιστή τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο έρχεται στο φως Σύμφωνα με πληροφορίες, “πέταξε” ηλικιωμένο από γηροκομείο της Μητρόπολης με την αιτιολογία ότι είναι ομοφυλόφιλος. Σύμφωνα με το tempo24news, η καταγγελία έγινε από δομή του δήμου Πατρέων. Ο άτυχος ηλικιωμένος που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, μέχρι πρότινος δεχόταν τη φροντίδα των ανθρώπων του […]

καταγγελία για τον Αμβρόσιο

Μια σοκαριστική καταγγελία με πρωταγωνιστή τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο έρχεται στο φως

Σύμφωνα με πληροφορίες, “πέταξε” ηλικιωμένο από γηροκομείο της Μητρόπολης με την αιτιολογία ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Σύμφωνα με το tempo24news, η καταγγελία έγινε από δομή του δήμου Πατρέων.

Ο άτυχος ηλικιωμένος που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, μέχρι πρότινος δεχόταν τη φροντίδα των ανθρώπων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», του Κοινωνικού Οργανισμού του δήμου Πατρέων.

Όμως λόγω επιδείνωσης της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η φιλοξενία του σε ίδρυμα.

Οι υπεύθυνοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ήρθαν σε επαφή με τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Καλλιμανοπούλειο», η οποία βρίσκεται στα Καλάβρυτα και υπάγεται στη Μητρόπολη.

Το πρωί της Τετάρτης, ο δήμος Πατρέων ενημερώθηκε ότι ο ηλικιωμένος εκδιώχθηκε από το ίδρυμα, καθώς ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος έμαθε ότι ο γέροντας είναι ομοφυλόφιλος.

Κατά την πρόσφατη δίκη του για τα ομοφοβικά του σχόλια, οι δικηγόροι υπεράσπισης του Αμβρόσιου είχαν παρουσιάσει ως ελαφρυντικό ότι περιθάλπει στη Μητρόπολή του ακόμη και ομοφυλόφιλους.

Κάτι που φυσικά έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με τη νέα, σοβαρή καταγγελία.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στο ίδρυμα αλλά και στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Μίσος για τους γκέι και καταδίκη 

Ο Μητροπολίτης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών με τριετή αναστολή. Όταν μάλιστα ανακοινώθηκε η απόφαση μέρος του ακροατηρίου καταφέρθηκε κατά των δικαστών φώναξαν «αίσχος» και «πουλημένοι».Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό ο Αμβρόσιος είχε κριθεί αθώος.

Στο επίμαχο κείμενό του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ε, λοιπόν αυτούς τους ξεφτιλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με διανοητική διαταραχή! Δυστυχώς αυτοί είναι τρισχειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους που ζουν στα τρελοκομεία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις