Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ξέσπασμα Λουτσέσκου για τα σενάρια: “Αυτά είναι μαλ…” – Το μαγικό του… όπλο απέκτησε Instagram!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξέσπασμα Λουτσέσκου για τα σενάρια: “Αυτά είναι μαλ…” – Το μαγικό του… όπλο απέκτησε Instagram!

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να έχει δεχθεί προτάσεις από Μπεσίκτας και Γαλατάσαραϊ προχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι τα συγκεκριμένα σενάρια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και επισήμανε ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020. «Είμαι θυμωμένος με αυτές τις μ@λ@κίες, είναι όλα ψέματα, έχω δώσει μία […]

Ραζβάν Λουτσέσκου

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να έχει δεχθεί προτάσεις από Μπεσίκτας και Γαλατάσαραϊ προχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι τα συγκεκριμένα σενάρια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και επισήμανε ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020.

«Είμαι θυμωμένος με αυτές τις μ@λ@κίες, είναι όλα ψέματα, έχω δώσει μία υπόσχεση στον κ.Σαββίδη. Δεν σκέφτομαι οτιδήποτε άλλο, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ένα ακόμη χρόνο. Έχω μάθει να δίνω μία υπόσχεση και να την τηρώ μέχρι το τέλος. Αν ο κ. Σαββίδης θέλει να αλλάξει κάτι, θα μου το πει, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα τέτοιο. Αυτά όλα είναι μ@λ@κίες».

«Δεν το βρίσκω σωστό να πάω στην Τουρκία και δεν ξέρω από που προήλθαν αυτές οι φήμες. Παρατήρησα ότι αυτά τα σενάρια προέρχονται από ελληνικά ΜΜΕ, που ίσως να μην με θέλουν στην Ελλάδα.

Θα σας πω τι είναι ξεκάθαρο για εμένα. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις πιο καυτές ομάδες στην Ευρώπη, έχω συμβόλαιο μέχρι το 2020 και δεν επιθυμώ να το συζητήσω περισσότερο. Τους είπα ότι δεν είναι σωστές οι πληροφορίες τους και η συζήτηση σταματάει εδώ».

Γράφει ιστορία με τον ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ από τον Αύγουστο του 2011 και μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Ελλάδας, ενώ φέτος η ομάδα του βαδίζει ολοταχώς για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Γιώργος Σαββίδης εστίασε στο σκουφί που φοράει ο Ραζβάν Λουτσέσκου το οποίο έχει αποδειχθεί γούρικο έως τώρα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός το φόρεσε και στην εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 5-1 και ο Γιώργος Σαββίδης έστειλε το δικό του μήνυμα:

“Ιδού η λύση στο πως δεν θα πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ… Να κλαπεί αυτό το σκουφί… Σκεφτείτε το”.

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ TV κατέγραψε τους οπαδούς του «Δικέφαλου του Βορρά» που βρέθηκαν στη Ριζούπολη για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης να ζητούν με σύνθημα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην ξαναβγάλει το σκουφί που συνηθίζει να φορά!

Μέχρι και προσωπικό λογαριασμό στο Instagram διαθέτει, ο εν λόγω σκούφος!

Δείτε εδώ όσα κατέγραψε η παρακάμερα

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις