Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός: Χωρίς Ομάρ στην Ουκρανία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός: Χωρίς Ομάρ στην Ουκρανία

Δίχως τον Ομάρ Ελαμπντελαουί θα παραταχθεί τελικά ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία, για τους “32” του Europa League. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία, για τους «32» του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν τελικά χωρίς τον […]

Ομάρ

Δίχως τον Ομάρ Ελαμπντελαουί θα παραταχθεί τελικά ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία, για τους “32” του Europa League.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία, για τους «32» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν τελικά χωρίς τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στη ρεβάνς του 2-2 του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Νορβηγός μπακ έδειχνε να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, την Τετάρτη, όμως, ένιωσε ξανά ενοχλήσεις κι αποκλείστηκε από την αποστολή.

Νοκ άουτ είναι κι ο Βούκοβιτς, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μαντί Καμαρά. Αντίθετα, ο Ζιλ Ντίας ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Μαρτίνς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Τοροσίδης, Σισέ, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν

Απίστευτες τιμές στα εισιτήρια

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Πέμπτη την Ντιναμό Κιέβου στο «Ολιμπίνσκι» για τη ρεβάνς του 2-2, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Οι άνθρωποι της Ντιναμό με ανάρτησή τους στο Facebook, έκαναν γνωστές τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι, οι οποίες κυμαίνονται από 50 εώς 500 γρίβνες, (1,6 ως 16 ευρώ).

Ο μέσος μισθός στην Ουκρανία βρίσκεται στα 190 ευρώ και οι τιμές αυτές είναι ιδιαίτερα προσιτές για τον μέσο εργαζόμενο.

«Να αποφευχθούν οι πολιτικές συζητήσεις και τα κομμουνιστικά σύμβολα»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τους φιλάθλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στο Κίεβο για το παιχνίδι με την Ντιναμό, για τα όσα πρέπει να αποφύγουν, προκειμένου να μην προκαλέσουν επεισόδια.

Να αποφευχθούν: 

1. Συζητήσεις πολιτικής φύσης, ιδίως σχετικά με τον πόλεμο στην Ανατολική Ουκρανία
2. Η χρήση της σημαίας ή άλλων συμβόλων της Ρωσικής Ομοσπονδίας
3. Η χρήση στοιχείων ένδυσης και άλλων αξεσουάρ της ΠΑΕ Ολυμπιακός καθόσον οι φίλαθλοι βρίσκονται στο δρόμο
4. Σημαίες και άλλα σύμβολα της ΕΣΣΔ καθόσον βρίσκονται στο δρόμο
5. Στοιχεία ένδυσης και σύμβολα της Σπαρτάκ Μόσχας καθόσον βρίσκονται στο δρόμο
6. Κομουνιστικά σύμβολα».

Μάλιστα υπάρχει και σχετικός χάρτης, όπου φαίνεται πού είναι το γήπεδο και πού το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις