Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στο πλευρό του Πολάκη η Μαριλίζα, που κατά τη γνώμη της, στοχοποιείται… άδικα!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλευρό του Πολάκη η Μαριλίζα, που κατά τη γνώμη της, στοχοποιείται… άδικα!

Μετά το Μαξίμου, αρχίζουν σιγά σιγά να υποστηρίζουν κι άλλοι τον Παύλο Πολάκη Αυτή τη φορά, σειρά είχε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου «Όταν το ΚΙΝΑΛ μετατοπίζεται συνεχώς κεντροδεξιά είναι φυσικό να υπάρχουν δυνάμεις, οι οποίες αποχωρούν γιατί νιώθουν ότι δεν εκφράζονται από τον συγκεκριμένο πολιτικό φορέα». Αυτό δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, για την ένταξη […]

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Μετά το Μαξίμου, αρχίζουν σιγά σιγά να υποστηρίζουν κι άλλοι τον Παύλο Πολάκη

Αυτή τη φορά, σειρά είχε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

«Όταν το ΚΙΝΑΛ μετατοπίζεται συνεχώς κεντροδεξιά είναι φυσικό να υπάρχουν δυνάμεις, οι οποίες αποχωρούν γιατί νιώθουν ότι δεν εκφράζονται από τον συγκεκριμένο πολιτικό φορέα».

Αυτό δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, για την ένταξη των προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ, Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα, στο κυβερνητικό σχήμα.

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου, κατά την εμφάνισή της σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Open, απέρριψε τις κατηγορίες περί συναλλαγής.

Απέδωσε την αποχώρηση των ανωτέρω στο γεγονός ότι «αντιτίθενται στην προοπτική συμπόρευσης με τις συντηρητικές δυνάμεις» και στην ανάγκη συγκρότησης ενός ευρύτερου προοδευτικού πόλου.

«Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις μεταγραφές. Δεν μπορεί να βλέπουμε άλλους βουλευτές από την Ένωση Κεντρώων και από το Ποτάμι να πηγαίνουν στο ΚΙΝΑΛ και εκεί να μην υπάρχει πρόβλημα και να είναι διεύρυνση του ΚΙΝΑΛ, και αντίθετα να υπάρχει πρόβλημα επειδή διαφωνούν κάποια στελέχη με τη γραμμή του κόμματος», τόνισε η υπουργός.

Για το θέμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας του Παύλου Πολάκη, με τον διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα, η κ. Ξενογιαννακοπούλου σημείωσε ότι «γίνεται τόση φασαρία περί θεσμικής εκτροπής, ενώ υπάρχουν στελέχη της ΝΔ, τα οποία κατηγορούν από το πρωί έως το βράδυ λειτουργούς της Δικαιοσύνης”.

Υπογράμμισε τέλος, ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «στοχοποιήθηκε άδικα για ένα νόμιμο δάνειο».

Τα “μαζεύει” ο Πολάκης

Αντιλαμβανόμενος τις επιπτώσεις επιχείρησε χθες το πρωί στη Βουλή να ανασκευάσει τα περί μαγνητοφώνησης. Υποστήριξε ότι δεν μίλησε ποτέ για καταγραφή της συνομιλίας του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Αντιλαμβανόμενος τις επιπτώσεις επιχείρησε να ανασκευάσει τα περί μαγνητοφώνησης. Υποστήριξε ότι δεν μίλησε ποτέ για καταγραφή της συνομιλίας του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ο μονόλογος στην ΕΡΤ:

 Αντιδρούν Κοντονής – Φίλης

Σταύρος Κοντονής

«Όταν κάποιος προσβάλλει τέτοια θεμελιώδη δικαιώματα βρίσκεται απέναντι στις συνέπειές τους γιατί κάθε θύμα έχει δικαιώματα, πρέπει το τεκμήριο της αθωότητας να γίνεται σεβαστό από τους κρατικούς αξιωματούχους και πολιτικούς λειτουργούς».

Νίκος Φίλης

«Δεν ξέρω πώς έγινε, να ερευνηθεί. Δεν είναι στο δικό μου χαρακτήρα να ηχογραφώ κανέναν. Δεν γνωρίζω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη. Δεν καλύπτω κανένα, θα ερευνηθεί, δεν δείχνει να υπάρχει κάτι το μεμπτό από το διάλογο που διάβασα».

Πολάκης – Γεωργιάδης: Επεισόδιο στη Βουλή 

Δείτε ακόμη: 

Κατερίνα Ακριβοπούλου

Με θρησκευτική ευλάβεια άκουγε η Ακριβοπούλου τον Πολάκη – Τι έγινε όταν «τόλμησε» δημοσιογράφος να διακόψει (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις