Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / 3 jeans που είναι στη μόδα και πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις
ΓΥΝΑΙΚΑ

3 jeans που είναι στη μόδα και πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις

Τα jeans αποτελούν σημαντικό μέρος της καθημερινότητας μας. Σε αρκετές περιπτώσεις μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση, γιατί είναι πάντα κομψά και στιλάτα.  Αρκετές είναι οι γυναίκες, οι οποίες έχουν βαρύ πρόγραμμα και ψάχνουν να βρίσκουν εύκολους τρόπους για να είναι όμορφες κατά τη διάρκεια της μέρας. Σίγουρα μέσα στην ντουλάπα τους επικρατεί ένα χάος, […]

Τα jeans αποτελούν σημαντικό μέρος της καθημερινότητας μας. Σε αρκετές περιπτώσεις μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση, γιατί είναι πάντα κομψά και στιλάτα. 

Αρκετές είναι οι γυναίκες, οι οποίες έχουν βαρύ πρόγραμμα και ψάχνουν να βρίσκουν εύκολους τρόπους για να είναι όμορφες κατά τη διάρκεια της μέρας. Σίγουρα μέσα στην ντουλάπα τους επικρατεί ένα χάος, από ρούχα και παπούτσια. Ωστόσο τις περισσότερες φορές επιλέγουν απλές επιλογές. Όπως είναι τα jeans παντελόνια, τα οποία συνδυάζονται απόλυτα με το λευκό μπλουζάκι και τα αθλητικά σου.

Βέβαια το σημαντικότερο είναι ότι όλες επιθυμούν το παντελόνι που θα φορέσουν να μην τονίζει τα επίμαχα σημεία τους ή τις προβληματικές περιοχές, αλλά σε αντίθεση με κάποιο “μαγικό” τρόπο να τα κρύβει! Σου έχω τρεις επιλογές σε jeans, που κάνουν όλα αυτά που θέλεις! Το μόνο που έχεις να κάνεις μετά από αυτό το άρθρο είναι να μπεις σε ένα μαγαζί και να τα δοκιμάσεις!

Ψηλόμεσο baggy cropped

Αρκετές γυναίκες πιστεύουν ότι με αυτό τον τύπο jeans προσθέτουν όγκο στο σώμα τους, αλλά και ότι αφαιρούν ύψος. Αυτό είναι ένας μεγάλος μύθος! Συνδύασε τα με chunky boots και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει! Όταν θα κοιτάς στον καθρέφτη το σύνολο σου, το σώμα σου θα φαίνεται πιο ψηλό.

Cropped καμπάνα

H αλήθεια είναι ότι τα κολλητά παντελόνια πολλές φορές δεν κολακεύουν τις γυναίκες με μεσογειακό σωματότυπο. Όμως αυτό το παντελόνι, επειδή το τελείωμα του είναι σε γραμμή άλφα θα σε σώσει. Δοκίμασε το και δε θα χάσεις!

Ψηλόμεσο σε ίσια γραμμή

Είναι το κατάλληλο για να αναδείξει τη θηλυκή σιλουέτα σου. Επίσης, διάλεξε jeans από σκληρό denim πανί, που δεν θα «τονίζει» την περιφέρεια και τους μηρούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις