Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Δαλάκα: Φεύγει για Άγιο Δομίνικο, με μια “χρυσή υπογραφή” (vid)
LIFESTYLE

Κατερίνα Δαλάκα: Φεύγει για Άγιο Δομίνικο, με μια “χρυσή υπογραφή” (vid)

Βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο ετοιμάζει η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία θα αγωνιστεί ξανά ως παίκτρια στο φετινό Survivor μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Την ανακοίνωση της άφιξης της στην ελληνική ομάδα ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στο επεισόδιο του Survivor, αφήνοντας άφωνους τους παίκτες. Μάλιστα, ακόμη και ένας Τούρκος παίκτης είπε ότι την γνωρίζει. «Ήταν πέρυσι στο Survivor και ξέρω […]

Κατερίνα Δαλάκα

Βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο ετοιμάζει η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία θα αγωνιστεί ξανά ως παίκτρια στο φετινό Survivor μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Την ανακοίνωση της άφιξης της στην ελληνική ομάδα ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στο επεισόδιο του Survivor, αφήνοντας άφωνους τους παίκτες.

Μάλιστα, ακόμη και ένας Τούρκος παίκτης είπε ότι την γνωρίζει.

«Ήταν πέρυσι στο Survivor και ξέρω ότι είναι πρωταθλήτρια στίβου στα 400 μέτρα. Είχα ακούσει ότι ετοιμαζόταν να επιστρέψει στους στίβους. Ασχολούμαι πολύ με τον αθλητισμό. Την ξέρω καλά. Είναι δυνατή και καλή παίκτρια».

Η Κατερίνα Δαλάκα είχε επιστρέψει στα γήπεδα, έχοντας πάρει μεταγραφή για το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αργολίδας.

Ωστόσο όπως αποδεικνύεται δεν μπόρεσε να πει «όχι» στη δελεαστική πρόταση που της έγινε.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η παίκτρια που είχε φτάσει πέρσι τελικό αλλά δεν κέρδισε, δεν πήγε φέτος πάλι πίσω στον Άγιο Δομίνικο για την… ψυχή των τηλεθεατών.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, λοιπόν, της πρότεινε 100.000 ευρώ ακόμη κι αν μείνει στο Survivor 3 για μία εβδομάδα, ενώ αν καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό, το ποσό μπορεί να διπλασιαστεί και θα φτάσει μέχρι και τις 200.000 ευρώ.

https://www.instagram.com/p/Bt_5g4HF12o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Πότε μπαίνει στο Survivor 3 η Κατερίνα Δαλάκα

Μιλώντας στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα», η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε ότι τα ξημερώματα της Τρίτης αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο, και πιθανότατα θα τη δούμε στις οθόνες μας το ερχόμενο Σάββατο.

«Σαν ψέμα είναι. Τα χαράματα φεύγω. Δεν έπρεπε να το σκεφτώ και πολύ, γιατί είμαι κι εγώ το κορίτσι των ανατροπών, άμα το σκεφτόμουν κι άλλο, δεν θα πήγαινα. Ήταν χειρότερη η δυσκολία της απόφασης τώρα, αυτή τη δεύτερη φορά. Ο στόχος είναι να βοηθήσω την ελληνική ομάδα όσο μπορώ και να εγκλιματιστώ κι εγώ σε αυτήν την ομάδα, γιατί δεν γνωρίζω κανένα παιδί προσωπικά, οπότε χρειάζεται μία προσαρμογή».

Δείτε ακόμη: 

Survivor: Όταν η Δαλάκα τουίταρε για την κυτταρίτιδα και τους Πακιστανούς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις