Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αποκαλύψεις σοκ για τη “μαφία των φυλακών”: Ετοίμαζε λουτρό αίματος – Ο “ψήστης” και το “πακιστανικό κοτόπουλο”
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Αποκαλύψεις σοκ για τη “μαφία των φυλακών”: Ετοίμαζε λουτρό αίματος – Ο “ψήστης” και το “πακιστανικό κοτόπουλο”

Του Πέτρου Καρσιώτη Μια δολοφονία από πληρωμένο εκτελεστή και ένα λουτρό αίματος, που προετοιμαζόταν με πληρωμένα συμβόλαια και εντολές από τον αρχηγό της αλβανικής μαφίας, μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, λέει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ότι αποσόβησε. Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις  Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για όσα απίστευτα και πάντως υποτιμητικά για στοιχειωδώς […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μια δολοφονία από πληρωμένο εκτελεστή και ένα λουτρό αίματος, που προετοιμαζόταν με πληρωμένα συμβόλαια και εντολές από τον αρχηγό της αλβανικής μαφίας, μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, λέει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ότι αποσόβησε.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις 

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για όσα απίστευτα και πάντως υποτιμητικά για στοιχειωδώς ευνομούμενο Κράτος συνέβαιναν για αρκετό χρονικό διάστημα με την κατ ουσίαν εγκαθίδρυση σημαντικού μέρους του οργανωμένου εγκλήματος στις ίδιες τις φυλακές της χώρας.

Νέα δικογραφία της Αντιτρομοκρατικής 

Σε συνέχεια των προηγούμενων αποκαλύψεων που συμπεριελήφθησαν σε ογκώδη δικογραφία με 13 κατηγορούμενους, έγκλειστους και μη, από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και αφορούσαν σε εγκλήματα, εκβιασμούς, απειλές, διακίνηση ναρκωτικών και πλείστα άλλα αδικήματα, μια νέα δικογραφία σχηματίστηκε.

Πέντε άνδρες και μια γυναίκα συνελήφθησαν

Η νεότερη δικογραφία περιλαμβάνει επιπλέον 10 άτομα (ημεδαπό και εννέα Αλβανούς), από τους οποίους, πέντε άνδρες και μια γυναίκα συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ άλλοι τέσσερις είναι έγκλειστοι σε καταστήματα κράτησης.

Σχεδιαζόταν εκτέλεση Πακιστανού 

Συγκεκριμένα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης εμπλέκονται σε σχεδιαζόμενη ανθρωποκτονία αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, η οποία απετράπη λόγω της έγκαιρης επέμβασης της ΕΛ.ΑΣ, που γνώριζε από τις νόμιμες υποκλοπές των τηλεφωνικών επαφών, τι σχεδιαζόταν.

Κεντρικό πρόσωπο ο Κλοντιάν Λεκοτσάι

Κεντρικό πρόσωπο και πάλι θεωρείται από την αντιτρομοκρατική ο έγκλειστος Αλβανός κακοποιός, αποκαλούμενος και “άρχοντας των φυλακών” Κλοντιάν Λεκοτσάι.

Κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου 

Ο ένας από τους τρεις κατηγορούμενους για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου αλλά και εντολέα δολοφονιών και εντός των φυλακών όπως αυτή του πρώην συνεργού του Άλμπερ Μπάκο με μαχαιριές προ δύο μηνών.

Αναζήτησε πληρωμένο δολοφόνο 

Με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας ο Λεκοτσάι φέρεται να αναζήτησε από άλλους “δικούς” του φυλακισμένους και άτομα που ήταν ελεύθερα, να του βρουν πρόθυμο εκτελεστή προκειμένου να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου, που θα πληρωνόταν 30.000 ευρώ!

Αντίπαλοι του Πακιστανού οι εντολείς

Στόχος ήταν ένας Πακιστανός, για τον οποίο ακόμη δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες η Αστυνομία. Το συμβόλαιο φαίνεται να πρότειναν στον Λεκοτσάι μέλη αντίπαλης ομάδας του Πακιστανού και για να τον βγάλουν από τη μέση, κατέφυγαν στον “άρχοντα της μαφίας των φυλακών”.

Θα συνέχιζαν τη συνεργασία

Αν όλα πήγαιναν καλά, όπως έλεγε ο Αλβανός μεγαλοκακοποιός, θα συνέχιζαν τη… συνεργασία και με άλλες αναθέσεις!

Βρέθηκε ο πρόθυμος εκτελεστής

Ο Αλβανός υποψήφιος εκτελεστής του Πακιστανού βρέθηκε με τη βοήθεια δύο άλλων εγκλείστων σε άλλες φυλακές της χώρας.

Ένας Έλληνας και ένας Βούλγαρος τον σύστησαν 

Ενός Έλληνα με βαρύ ποινικό παρελθόν και ενός Βούλγαρου.

Ο 41χρονος Αλβανός εκτελεστής ήρθε στην Αθήνα για να πάρει τις πληροφορίες για τον στόχο.

Πήρε κι άλλο τηλεφώνημα από Κέρκυρα

Όμως, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, έλαβε κι άλλο τηλεφώνημα από έγκλειστο στις φυλακές της Κέρκυρας αυτή τη φορά!

Του είπε να παραλάβει από σημείο στη Νίκαια από ένα ζευγάρι Αλβανών μια τροχήλατη βαλίτσα και να τη μεταφέρει με πλοίο της γραμμής στη Μυτιλήνη.

Η βαλίτσα περιείχε ναρκωτικά

Η βαλίτσα περιείχε ναρκωτικά. Στο ταξίδι τον συνόδευαν διακριτικά ένας άλλος Αλβανός και η μνηστή του τελευταίου, αλλά δεν μιλούσαν μεταξύ τους για να μη φαίνεται ότι γνωρίζονταν σε περίπτωση σύλληψή ς του!

Η σύλληψη στη Μυτιλήνη 

Επενέβησαν οι αστυνομικοί στη Μυτιλήνη και τον συνέλαβαν μαζί με το ζευγάρι.

Η βαλίτσα περιείχε αρκετά κιλά κάνναβης.

Ο φερόμενος ως αρχηγός της μαφίας των φυλακών στις τηλεφωνικές συνομιλίες του μιλούσε συνθηματικά.

“Θέλω έναν καλό ψήστη για πακιστανικό κοτόπουλο”

Φέρεται σε μία από τις συνομιλίες να λέει σε συγκατηγορούμενό του: “Θέλω έναν καλό ψήστη για ένα πακιστανικό κοτόπουλο. Θα πάρει 30.000 ευρώ και αν είναι καλός θα κάνουμε κι άλλες δουλειές γιατί έχω αρκετά κοτόπουλα”.

Όπου “ψήστης”, οι αστυνομικοί σημειώνουν δολοφόνος κι όπου “κοτόπουλα” οι ίδιοι θεωρούν ότι αναφέρονται τα υποψήφια θύματα.

Και πλαστά χαρτονομίσματα

Η μαφία των φυλακών δραστηριοποιείτο και στην παραχάραξη χαρτονομισμάτων των 5, 10, 20 και πενήντα ευρώ, με σκοπό να τεθούν σε κυκλοφορία.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων,

·         εντυπώματα και υδατογραφήματα για παραχάραξη χαρτονομισμάτων,

·         ζυγαριές ακριβείας,

·         27.000 ευρώ,

·         13.255 ευρώ, εμφανώς πλαστά, ονομαστικής αξίας πενήντα, είκοσι, δέκα και πέντε ευρώ, καθώς και

·         2 οχήματα.

Τρόμος και για τους συνεργάτες να μη μιλάνε 

“Στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ακόμα ότι ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, συνεννοούνται, κατευθύνουν, παρέχουν οδηγίες και απειλούν ευθέως τα μέλη της οργάνωσης, ώστε σε περίπτωση σύλληψης τους να μην αποκαλύπτουν τίποτα αναφορικά με το ρόλο τους, υπό τον φόβο αντιποίνων εντός ή εκτός φυλακών”, συνεχίζει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις