Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νίκη Λειβαδάρη: Συγκλονίζει ο πατέρας της ηθοποιού – “Έλεγε στη μαμά της να την ξεματιάσει…” (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκη Λειβαδάρη: Συγκλονίζει ο πατέρας της ηθοποιού – “Έλεγε στη μαμά της να την ξεματιάσει…” (vid)

Μεγάλη η θλίψη για τον θάνατο της Νίκης Λειβαδάρη, μόλις στα 33 της χρόνια Τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό αυτό σενάριο, αφού λίγες μόλις ώρες προτού κοπεί το νήμα της ζωής της, η ηθοποιός και θεατρολόγος είχε στείλει sms σε ηθοποιό, προγραμματίζοντας συνάντηση μεταξύ τους για την επόμενη μέρα, την Κυριακή. Όπως έγινε γνωστό, η […]

Νίκη Λειβαδάρη

Μεγάλη η θλίψη για τον θάνατο της Νίκης Λειβαδάρη, μόλις στα 33 της χρόνια

Τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό αυτό σενάριο, αφού λίγες μόλις ώρες προτού κοπεί το νήμα της ζωής της, η ηθοποιός και θεατρολόγος είχε στείλει sms σε ηθοποιό, προγραμματίζοντας συνάντηση μεταξύ τους για την επόμενη μέρα, την Κυριακή.

Όπως έγινε γνωστό, η ηθοποιός βρισκόταν για ποτό με τον σύντροφό της όταν άρχισε να μην αισθάνεται καλά.

Αμέσως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα, άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Νίκης μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» και αποκάλυψε τι του είχε πει ο γιατρός της κόρης του.

«Ο γιατρός μας είπε ότι την κεντρική αρτηρία τη βρήκε φραγμένη, ότι έγινε προσπάθεια, κάνανε απόφραξη και ότι αιματώνεται πλέον λίγο, αλλά κανονικά και προσπαθούν να την επαναφέρουν στο κανονικό και μετά ξαναμπήκε μέσα. Τελικά μας ενημερώσανε ότι πέντε λεπτά αφότου η αρτηρία είχε αποφράξει δεν ξέρω με μπαλονάκι το κάνουν, αυτό με στένσιλ, δεν ξέρω με τι, με στεντ, όπως λέγεται… Έπαθε ανακοπή και της έβαλαν απιδωνητή. Της έκαναν μαλάξεις από μιάμιση ώρα και δεν επανήλθε», είπε χαρακτηριστικά.

Αποτέλεσμα εικόνας για νικη λειβαδαρη
Δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα

«Όχι, όχι κανένα πρόβλημα και ήταν ένα υγιέστατο παιδί και είχε κάνει και τρίπλεξ, τα είχε κάνει όλα, τα πάντα και από την άλλη μεριά να σας πω ότι ο φίλος της την τελευταία εβδομάδα παραπονείτο…

Ο φίλος της ήταν στο εξωτερικό αλλά μας είπε ότι στο τηλέφωνο παραπονείτο ότι έχει βάρος στην καρδιά και ότι είναι ματιασμένη. Ότι έχει βάρος στο στομάχι, όχι στην καρδιά και ελαφρώς στην πλάτη.

Είχε ενοχλήσεις στην πλάτη και στην κοιλιά. Αυτό μας το είπε ο φίλος της, εμείς δεν το ξέραμε. Στη μαμά της έλεγε να την ξεματιάσει. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα την είχε ξεματιάσει αλλά το Σάββατο που την ξεμάτιασε δεν έγινε τίποτα.

Της είπε η μάνα της: “Παιδί μου δεν είναι μάτι αυτό, να πάμε σε έναν γιατρό να δούμε για ποιο λόγο σε πονάει το στομάχι και η κοιλιά σου” και τελικά καταλήξαμε να γίνει οξύς ο πόνος και να πάμε στο νοσοκομεία όπου κατέληξε».

Φώτης Σπύρος: Την περίμενα αλλά δεν ήρθε…

Λίγες μόλις ώρες προτού κοπεί το νήμα της ζωής της, η ηθοποιός και θεατρολόγος είχε στείλει sms στον συνάδελφό και καλό της φίλο, Φώτη Σπύρο, προγραμματίζοντας συνάντηση μεταξύ τους για την επόμενη μέρα, την Κυριακή.

Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε η Νίκη λίγο πριν «φύγει».

«Είναι αδιανόητο. Έχω πάθει σοκ. Το Σάββατο το βράδυ στις 10.55 μου έστειλε μήνυμα ότι «Αύριο Κυριακή θα περάσω από την πρόβα να σε δω». Την επόμενη την περίμενα αλλά δεν ήρθε. Τελείωσε η πρόβα και πήρα μια φίλη της. Μου είπε «Έφυγε…». Δεν μπορώ να το πιστέψω. Πέρσι ήταν στον θίασο μου και το καλοκαίρι στην περιοδεία. Ήμασταν συνέχεια μαζί, κάναμε παρέα. Γνωριζόμασταν αρκετά χρόνια. Πρόσφατα είχε μετακομίσει και θέλαμε να βρεθούμε, αλλά δεν ταίριαζαν τα προγράμματά μας. Μου έστειλε μήνυμα ότι θα έρθει στην πρόβα και λίγε ώρες μετά πέθανε», είπε χαρακτηριστικά.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις