Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φρίκη στο Μεξικό: «Αυτό συνέβη επειδή ο άνδρας μου δεν πλήρωσε», έγραφε το σημείωμα στο κομμένο κεφάλι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρίκη στο Μεξικό: «Αυτό συνέβη επειδή ο άνδρας μου δεν πλήρωσε», έγραφε το σημείωμα στο κομμένο κεφάλι

Φρίκη έχει προκαλέσει στο Μεξικό η υπόθεση απαγωγής της συζύγου επιχειρηματία εξαιτίας της αγριότητας των δραστών Η σορός της Σουζάνα Καρέρα εντοπίστηκε αποκεφαλισμένη σε δρόμο της πόλης Κοατσακοάλκος. Εκεί, όπου ζούσε με την οικογένειά της. Στο κεφάλι της βρισκόταν σημείωμα το οποίο έγραφε: «Αυτό μου συνέβη επειδή ο άνδρας μου χρονοτριβούσε και δεν πλήρωνε τα […]

Μεξικό απαγωγή δολοφονία

Φρίκη έχει προκαλέσει στο Μεξικό η υπόθεση απαγωγής της συζύγου επιχειρηματία εξαιτίας της αγριότητας των δραστών

Η σορός της Σουζάνα Καρέρα εντοπίστηκε αποκεφαλισμένη σε δρόμο της πόλης Κοατσακοάλκος. Εκεί, όπου ζούσε με την οικογένειά της.

Στο κεφάλι της βρισκόταν σημείωμα το οποίο έγραφε: «Αυτό μου συνέβη επειδή ο άνδρας μου χρονοτριβούσε και δεν πλήρωνε τα λύτρα».

The body of Susana Carrera (pictured) was found decapitated in a bin bag on a street of her home city of Coatzacoalcos

Η άτυχη γυναίκα είχε απαχθεί πριν από περίπου μία εβδομάδα έξω από το σπίτι μιας φίλης της, που βρίσκονταν τα παιδιά της.

Η απαγωγή της καταγράφηκε μάλιστα από κάμερα ασφαλείας. Οι απαγωγείς την πλησίασαν και κατάφεραν να την αρπάξουν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Ο σύζυγός της είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας προϊόντων αλουμινίου Pexaluminio. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό τι ακριβώς έγινε με τους απαγωγείς αλλά και γιατί δεν τους έδωσε τα χρήματα που ζητούσαν.

Τοπικά Μέσα μεταδίδουν ότι οι απαγωγείς ζήτησαν λύτρα ύψους 4 εκατ. πέσος, δηλαδή 165.000 ευρώ.

A note was found with her body a week later, reading 'This happened to me because my husband is a c*** and did not want to pay for my ransom' Αποτέλεσμα εικόνας για Susana Carrera

Ώρες μετά τον εντοπισμό της συζύγου του, ο επιχειρηματίας επιβεβαίωσε μέσω social media την τραγική είδηση. Ευχαρίστησε δε, όσους στάθηκαν στο πλευρό του.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας και τις ευχές μου για τη γυναίκα μου Susana Carrera να επιστρέψει στην πατρίδα της. Δυστυχώς πέθανε».

Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο πώς ακριβώς τον προσέγγισαν οι απαγωγείς και του ζήτησαν τα χρήματα.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Mrs Carrera and her husband are believed to run the Mexican aluminium company Pexaluminio. It is unknown whether her husband had any contact with the killers or why they chose to kill her
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις