Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Κυρίτσης ειρωνεύεται τον ανασχηματισμό του Τσίπρα – Αρνητικό το κλίμα στην κυβέρνηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κυρίτσης ειρωνεύεται τον ανασχηματισμό του Τσίπρα – Αρνητικό το κλίμα στην κυβέρνηση

Γκρίνιες έχουν αρχίσει στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την τοποθέτηση στελεχών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ στον ανασχηματισμό Πρώτος ο Παναγιώτης Κουρουμπλής άφησε αιχμές για τα “παιδιά” του ΓΑΠ που κατηγορούσαν δημόσια την κυβέρνηση στην οποία “προσχώρησαν”, ενώ ακολούθησε και ο Γιώργος Κυρίτσης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει το αρνητικό κλίμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης για την επιλογή των προσώπων […]

Κυρίτσης-για-ανασχηματισμό-ΣΥΡΙΖΑ.jpg

Γκρίνιες έχουν αρχίσει στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την τοποθέτηση στελεχών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ στον ανασχηματισμό

Πρώτος ο Παναγιώτης Κουρουμπλής άφησε αιχμές για τα “παιδιά” του ΓΑΠ που κατηγορούσαν δημόσια την κυβέρνηση στην οποία “προσχώρησαν”, ενώ ακολούθησε και ο Γιώργος Κυρίτσης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει το αρνητικό κλίμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης για την επιλογή των προσώπων των Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα σε υπουργικές θέσεις.

«Αύξηση των πασόκων κατά δύο μονάδες παρουσίασε η κυβέρνηση μετά την επιτυχή έξοδο στις αγορές και τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων. Ήδη η Moody’s μας αναβάθμισε από ΠΑΣΟΚ ΒΒ σε ΠΑΣΟΚ ΒΒ+.

Κουρουμπλής: «Εγώ δεν θα πήγαινα στον ΣΥΡΙΖΑ αν είχα πει αυτά που έχει πει ο κ. Μωραΐτης»

Ο πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 αναφερόμενος στην αιχμηρή κριτική που είχε κάνει στο παρελθόν ο κ. Μωραΐτης κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι ο καθένας πριν μιλήσει πρέπει να βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό του.

«Δεν είχα καμία σχέση με την μετεγγραφή του κ. Μωραΐτη στο ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπω ότι υπάρχουν αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαι εκτός τόπου και χρόνου. Γι’ αυτό ο καθένας όταν μιλάει θα πρέπει να σκέφτεται, να βουτάει και λίγο τη γλώσσα του στο μυαλό του. Ο καθένας θα κριθεί για αυτά που είπε και για αυτά που κάνει.

Πριν αποφασίσει ο κ. Μωραΐτης να έρθει στον ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να τα σκεφτεί αυτά. Εγώ δεν θα το έκανα, φανταστείτε τώρα εγώ να προχωρήσω στη Νέα Δημοκρατία. Όταν εγώ μιλάω με έντονο τρόπο για αυτό το κόμμα όμως, αποφεύγοντας  τους χαρακτηρισμούς γιατί δεν μιλάω ούτε για απατεώνες ούτε για λωποδύτες. Το να προσχωρήσει ο Μωραΐτης στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να προσχωρώ εγώ στη Νέα Δημοκρατία. Ο καθένας θα κριθεί για αυτά που λέει και κάνει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις