Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κεγκέρογλου σε Κουρουμπλή: “Ο Θάνος ήλθε στον Σύριζα για να είστε δύο προδότες μαζί!”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεγκέρογλου σε Κουρουμπλή: “Ο Θάνος ήλθε στον Σύριζα για να είστε δύο προδότες μαζί!”

Τα πάνω – κάτω έχει φέρει στην κυβέρνηση ο ανασχηματισμός του Αλέξη Τσίπρα, με “παιδιά” προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ, τα οποία δε, ασκούσαν σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Η μεταγραφή «πράσινων» στελεχών που έκαναν προσωπικές επιθέσεις στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα και διαφώνησαν ακόμη και με την Συμφωνία των Πρεσπών δεν είχε θετικό απόηχο στο κυβερνών […]

Βασίλης-Κεγκέρογλου.jpg

Τα πάνω – κάτω έχει φέρει στην κυβέρνηση ο ανασχηματισμός του Αλέξη Τσίπρα, με “παιδιά” προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ, τα οποία δε, ασκούσαν σκληρή κριτική στην κυβέρνηση

Η μεταγραφή «πράσινων» στελεχών που έκαναν προσωπικές επιθέσεις στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα και διαφώνησαν ακόμη και με την Συμφωνία των Πρεσπών δεν είχε θετικό απόηχο στο κυβερνών κόμμα.

Αντίθετα, η υποδοχή της προσχώρησης των Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα από πλευράς των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αρνητική και μάλλον συσπείρωσε το ΚΙΝΑΛ, που ο πρωθυπουργός θέλει να “εξουδετερώσει”.

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Πρωθυπουργού είναι οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ όπου η είδηση της ανάληψης υπουργείων από τους δύο «κυνηγούς καρεκλών» όπως τους ονόμασαν από το ΚΙΝΑΛ, ήταν εξαιρετικά αρνητική.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου απαντά με ένα “τσουχτερό” tweet στον Παναγιώτη Κουρουμπλή για τον ανασχηματισμό και τις «μετεγγραφές» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή την συνέντευξη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και κατόπιν υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή ότι «υπάρχουν αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ για τον Μωραΐτη, σαν να πήγαινα εγώ στη ΝΔ», ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής έκανε σκόνη και τους δύο.

«Παναγιώτη είσαι άδικος, ο θάνος ήλθε στο σύριζα για να είστε δύο προδότες μαζί & να μην νοιώθεις μοναξιά!» έγραψε στο twitter.

Νωρίτερα, την κυβέρνηση τρόλαρε και ο Γιώργος Κυρίτσης

Με προφανή στόχευση στα πρόσωπα των Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα, οι οποίοι ανέλαβαν υπουργικές θέσεις παρόλο που στο παρελθόν είχαν επικρίνει και μάλιστα με σφοδρό τρόπο και σκληρές εκφράσεις την κυβέρνηση Τσίπρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε δηκτικά:

«Αύξηση των πασόκων κατά δύο μονάδες παρουσίασε η κυβέρνηση μετά την επιτυχή έξοδο στις αγορές και τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων. Ήδη η Moody’s μας αναβάθμισε από ΠΑΣΟΚ ΒΒ σε ΠΑΣΟΚ ΒΒ+.

Σημειώνεται πως επικριτική εμφανίζεται και η πτέρυγα «53+» του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον ανασχηματισμό, αντανακλώντας τον ευρύτερο προβληματισμό που έχει προκαλέσει στο κυβερνητικό κόμμα η ένταξη στο κυβερνητικό σχήμα στελεχών που προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε ακόμη: 

Μωραΐτης

Διαβολική σύμπτωση – Όταν ο Μωραΐτης τσακωνόταν με τον σημερινό συνάδελφο Μπάρκα (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις