Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μετέφεραν οκτώ κιλά κάνναβης, με το λεωφορείο της γραμμής (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Μετέφεραν οκτώ κιλά κάνναβης, με το λεωφορείο της γραμμής (pics)

Του Πέτρου Καρσιώτη Ως επιβάτες λεωφορείου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα – Αθήνα, επιχείρησαν να μεταφέρουν μέσα σε ταξιδιωτικούς σάκους, ως δήθεν επιβάτες, περίπου οκτώ κιλά ακατέργαστης κάνναβης, δύο Αλβανοί υπήκοοι. Συνελήφθησαν στο Μορφάτι Θεσπρωτίας  Συνελήφθησαν, όμως, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. Δικογραφία σε βάρος τους για εισαγωγή, μεταφορά […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ως επιβάτες λεωφορείου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα – Αθήνα, επιχείρησαν να μεταφέρουν μέσα σε ταξιδιωτικούς σάκους, ως δήθεν επιβάτες, περίπου οκτώ κιλά ακατέργαστης κάνναβης, δύο Αλβανοί υπήκοοι.

Συνελήφθησαν στο Μορφάτι Θεσπρωτίας 

Συνελήφθησαν, όμως, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Δικογραφία σε βάρος τους για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών 

Ηλικίας 31 και 22 χρόνων, οι δύο μεταφορείς των σάκων με τα ναρκωτικά, κατηγορούνται, με βάση τη δικογραφία που σχηματίστηκε, για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Τους έκριναν ύποπτους

Οι αστυνομικοί, τους έκριναν ύποπτους την ώρα που επιβιβάζονταν στο λεωφορείο για να έλθουν την Αθήνα.

Το περιεχόμενο των σακιδίων επιβεβαίωσε τις υποψίες

Προχώρησαν αμέσως στον έλεγχο των δύο ταξιδιωτικών σάκων, που είχαν στην κατοχή τους και εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους  επτά κιλών και 990 γραμμαρίων.

Εξετάζονται τα δύο κινητά

Εκτός από τις παραπάνω ποσότητες, κατασχέθηκαν και δύο κινητά τηλέφωνα, που έφεραν μαζί τους και ήδη εστάλησαν για εξέταση προκειμένου με τη συνδρομή των δικαστικών λειτουργών να εντοπιστούν οι πιθανοί παραλήπτες των ναρκωτικών στην Αθήνα.

Είχε απαγορευτεί η είσοδος σε Ελλάδα και έδαφος Schengen

Εξετάζοντας τα στοιχεία τους, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις