Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σοκ με Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο: Καρέ καρέ η απόγνωση στο γήπεδο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σοκ με Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο: Καρέ καρέ η απόγνωση στο γήπεδο

Σοκ στον Ολυμπιακό με Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο – Δεύτερος τραυματισμός για τον 32χρονο, μετά από αυτόν του 2011 Οι φόβοι για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο επιβεβαιώθηκαν. Όπως έγινε γνωστό υπέστη ρήξη χιαστού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα λείψει για αρκετούς μήνες. Η χρονιά τελειώνει πρόωρα για τον διεθνή μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας […]

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Σοκ στον Ολυμπιακό με Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο – Δεύτερος τραυματισμός για τον 32χρονο, μετά από αυτόν του 2011

Οι φόβοι για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο επιβεβαιώθηκαν. Όπως έγινε γνωστό υπέστη ρήξη χιαστού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα λείψει για αρκετούς μήνες.

Η χρονιά τελειώνει πρόωρα για τον διεθνή μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ κι από την πρώτη στιγμή υπήρχαν φόβοι για μεγάλη ζημιά.

Αυτοί τελικά επιβεβαιώθηκαν. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο 32χρονος άσος έδειξαν ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Αυτό σημαίνει πως ο Χριστοδουλόπουλος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες και θα επιστρέψει από το καλοκαίρι.

Στο ίδιο γόνατο το 2011

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε υποστεί ρήξη χιαστού ξανά το 2011 όταν φορούσε την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Τότε, σ’ ένα φιλικό με την Σίβασπορ ο Χριστοδουλόπουλος υπέστη τον ίδιο τραυματισμόστο ίδιο γόνατο και τον είχε αφήσει εκτός δράσης για πέντε μήνες!

Ο Λάζαρος αναμένεται να χειρουργηθεί αύριο ή μεθαύριο.

Ο τραυματισμός στο γήπεδο

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε περάσει στον αγώνα στο 46′ και αντικαταστάθηκε στο 68′ από τον Γκερέρο, καθώς λίγο νωρίτερα, στο 65′, είχε σωριαστεί στο έδαφος μετά από στραβοπάτημα. Αμέσως έτρεξαν κοντά του οι Μπακάκης, Μάνταλος ώστε να δουν πως είναι ο πρώην συμπαίκτης τους.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού βούρκωσε, έπιασε το πρόσωπό του σε κίνηση απόγνωσης, έχοντας καταλάβει ότι χτύπησε σοβαρά.

Αντικαταστάθηκε από τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ύστερα από τρία λεπτά (68′).

Δείτε φωτογραφίες: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις