Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ξέχασε τον βιασμό η Ρία Αντωνίου – Ρομαντικές αποδράσεις στο εξωτερικό με τον επιχειρηματία
LIFESTYLE

Ξέχασε τον βιασμό η Ρία Αντωνίου – Ρομαντικές αποδράσεις στο εξωτερικό με τον επιχειρηματία

Ρία Αντωνίου και Χρήστος Ψωμόπουλος, ζουν έναν έρωτα όλο… τρέλα, με κάθε έννοια Το ζευγάρι λίγο μετά το σκάνδαλο του «βιασμού», είναι μαζί και εκτός από εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα πραγματοποιούν και ρομαντικά ταξίδια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real η Ρία και ο Χρήστος την περασμένη βδομάδα την πέρασαν μαζί στο Άμστερνταμ. Βρέθηκαν εκεί καθώς ο […]

Ρία Αντωνίου

Ρία Αντωνίου και Χρήστος Ψωμόπουλος, ζουν έναν έρωτα όλο… τρέλα, με κάθε έννοια

Το ζευγάρι λίγο μετά το σκάνδαλο του «βιασμού», είναι μαζί και εκτός από εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα πραγματοποιούν και ρομαντικά ταξίδια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real η Ρία και ο Χρήστος την περασμένη βδομάδα την πέρασαν μαζί στο Άμστερνταμ.

Βρέθηκαν εκεί καθώς ο γνωστός επιχειρηματίας είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις και στο πλευρό του είχε και την αγαπημένη του.

Ο Χρήστος Ψωμόπουλος συμμετείχε σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που πραγματοποιήθηκε στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Μια παγκόσμια διοργάνωση ISE με ηλεκτρονικά συστήματα και εξοπλισμούς τελευταίας τεχνολογίας για επιχειρήσεις.

Λίγο καιρό πριν και ενώ το σκάνδαλο ήταν φρέσκο, το εκρηκτικό ζευγάρι εθεάθη να διασκεδάζει στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.

Όσοι τους είδαν να μπαίνουν και να κάθονται μαζί η αλήθεια είναι πως δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ο Ρέμος αρχικά καλωσόρισε τον επιχειρηματία προσφωνώντας τον «Ψωμό».

Μόλις όμως αναγνώρισε τη Ρία είπε από μικρόφωνο, όπως γράφει η Espresso: «Εσείς οι δυο πάτε να με τρελάνετε!»

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η Espresso: «Οι δυο τους κατευθύνθηκαν σε πλαϊνό, αλλά μπροστινό καναπέ του μαγαζιού. Αφού ο Ψωμόπουλος έδωσε το παλτό του σε έναν από τους σερβιτόρους άναψε το πούρο του και κάθισε έχοντας δίπλα του τη Ρία Αντωνίου, η οποία με ένα εφαρμοστό σούπερ μίνι άφηνε τα κάλλη της σε κοινή θέα!

Η νύχτα για τους δυο τους, υπό τους ήχους τού «Μα, δεν τελειώσαμε… Δε γίνεται, σου λέω, δεν τελειώσαμε…», κυλούσε με χάδια και φιλιά στα πεταχτά, δείχνοντας ότι θέλουν να ξεχάσουν (;) όσα διαδραματίστηκαν ανάμεσά τους πριν από μερικές ημέρες”.

Psomopoulos_Ria

Όσον αφορά τη μήνυση που είχε καταθέσει το μοντέλο σε βάρος του συντρόφου της, την απέσυρε και όλα ξεχάστηκαν παρά τη σοβαρότητα των καταγγελιών.

Οι αναρτήσεις στα Insta Stories

Η Ρία Αντωνίου στο λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα στα Insta Srories ανέβασε δύο φωτογραφίες.

Στην πρώτη μια εικόνα με ερωτηματικά και στη δεύτερη ένα μήνυμα στο οποίο γράφει κατηγορηματικά: «Συγγνώμη, δεν είμαι κορίτσι για σχέση».

Ria_Insta Ria_Insta1

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις