Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Εκλογές: Σαρώνει ο Μπακογιάννης – Καταρρέουν Ηλιόπουλος, Νοτοπούλου και Μπελαβίλας
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Εκλογές: Σαρώνει ο Μπακογιάννης – Καταρρέουν Ηλιόπουλος, Νοτοπούλου και Μπελαβίλας

Διαφορά 26 μονάδων έχει ο Κώστας Μπακογιάννης από τους αντιπάλους του για τον δήμο Αθηναίων, όπως αποτυπώνεται σε νέα δημοσκόπηση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc, που δημοσιεύεται την Κυριακή στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο κ. Μπακογιάννης συγκεντρώνει ποσοστό 38,3%, την ίδια στιγμή που ο δεύτερος Παύλος Γερουλάνος έχει ποσοστό 12%, ήτοι η διαφορά τους είναι 26,2 […]

Κώστας-Μπακογιάννης.jpg

Διαφορά 26 μονάδων έχει ο Κώστας Μπακογιάννης από τους αντιπάλους του για τον δήμο Αθηναίων, όπως αποτυπώνεται σε νέα δημοσκόπηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc, που δημοσιεύεται την Κυριακή στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο κ. Μπακογιάννης συγκεντρώνει ποσοστό 38,3%, την ίδια στιγμή που ο δεύτερος Παύλος Γερουλάνος έχει ποσοστό 12%, ήτοι η διαφορά τους είναι 26,2 ποσοστιαίες μονάδες.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος με ποσοστό 10,1%, ενώ στην τέταρτη ο Ηλίας Κασιδιάρης, που συγκεντρώνει ποσοστό 8,1%.

Όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου στην Α’ Αθήνας, η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 31,2%. Στη δεύτερη θέση έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει το 18,1% της προτίμησης των ερωτηθέντων. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,8%, το ΚΙΝΑΛ με 5,6% και το ΚΚΕ με 4,7%.

Καταρρέουν Ηλιόπουλος, Νοτοπούλου και Μπελαβίλας

Νάσος Ηλιόπουλος στην Αθήνα, Κατερίνα Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη και ο Νίκος Μπελαβίλας στον Πειραιά έχουν απογοητεύσει το Μαξίμου και την Κουμουνδούρου.

Φοβούνται ότι σε συνδυασμό με τις ευρωεκλογές και μια πιθανή μεγάλη πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ θα δημιουργηθεί ένα σκηνικό απόλυτης κατάρρευσης του κυβερνώντος κόμματος, όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές.

Στον Πειραιά οι μετρήσεις δείχνουν συντριπτική διαφορά του Γιάννη Μώραλη από τους αντιπάλους τους με τον Νίκο Μπελαβίλα, άλλη κομματική υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ, να μην μπαίνει ούτε στον β΄ γύρο.

Όσο για τη Θεσσαλονίκης ο στηριζόμενος από τη ΝΔ Νίκος Ταχιάος ξεπερνά το 21% και ακολουθεί η Κατερίνα Νοτοπούλου με 11% ενώ απειλείται από τον Σπύρο Βούγια που ανεβαίνει συνεχώς.

Η νεαρή Νοτοπούλου δεν καταφέρνει να συγκεντρώσει υψηλά ποσοστά στην ομάδα 17-44, ενδεχομένως γιατί υφίσταται τη φθορά του κυβερνώντος κόμματος και το γεγονός ότι και η ίδια ήταν μέχρι πρότινος υπουργός.

Δείτε ακόμη:

Κατερίνα-Νοτοπούλου-δημοσκόπηση.jpg

Δεν έπιασαν τόπο τα πεντοχίλιαρα – Συντριβή για την Νοτοπούλου, δείχνει νέα δημοσκόπηση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις