Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τραγωδία στην Ημαθία: 17χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Ημαθία: 17χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο

Βυθισμένη στο πένθος η κοινωνία της Χαρίεσσας και ο φίλαθλος κόσμος της Ημαθίας, από τον θάνατο 17χρονου ποδοσφαιριστή Ο Χρήστος Πετρίδης ήταν ποδοσφαιριστής της ΑΕ Χαρίεσσας. Ο άτυχος νεαρός κατέρρευσε εχθές μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα το Σάββατο με τον Φίλιππο Μελίκης. Το συμβάν σημειώθηκε στο γήπεδο της Χαρίεσσας στην αναμέτρηση της τοπικής ΑΕ με […]

Ημαθία 17χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο

Βυθισμένη στο πένθος η κοινωνία της Χαρίεσσας και ο φίλαθλος κόσμος της Ημαθίας, από τον θάνατο 17χρονου ποδοσφαιριστή

Ο Χρήστος Πετρίδης ήταν ποδοσφαιριστής της ΑΕ Χαρίεσσας.

Ο άτυχος νεαρός κατέρρευσε εχθές μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα το Σάββατο με τον Φίλιππο Μελίκης.

Το συμβάν σημειώθηκε στο γήπεδο της Χαρίεσσας στην αναμέτρηση της τοπικής ΑΕ με τον Φίλιππο Μελίκης.

Στο 22’ του αγώνα και ενώ η μπάλα παιζόταν σε άλλο σημείο του γηπέδου, ο ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας Χρήστος Πετρίδης κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Κοντά του έσπευσαν άμεσα ο γιατρός του αγώνα Φίλιππος Βάντσης και ο αδελφός του προπονητή της Μελίκης Βασίλης Ντάμτσιος (Νοσηλευτής-Διασώστης ΕΚΑΒ) οι οποίοι του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.

Με μεγάλες προσπάθειες κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Νάουσας στις 16:12, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να αντιμετωπίσουν την κρίσιμη κατάσταση του 17χρονου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής άφησε στις 22:43 την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπανικολάου, παρά τις πολύωρες απέλπιδες προσπάθειες των ιατρών.

 

«Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Χαρίεσσας και εξαίρετου αθλητή, Χρήστου Πετρίδη, που έφυγε από κοντά μας, με τόσο απροσδόκητο και τραγικό τρόπο.

Συμμερίζομαι ταυτόχρονα τη βαθιά θλίψη του Σωματείου, των συμπαικτών, των προπονητών και όλων των φιλάθλων της ομάδας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή καθώς και όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου της Ημαθίας για την οδυνηρή απώλεια».

Τι δήλωσε ο διασώστης του ΕΚΑΒ Βασίλης Ντάμτσιος:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις