Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Βοήθεια, πνιγόμαστε” – Συναγερμός στην Κρήτη για τους 4 αγνοούμενους, “σηκώθηκε” drone της Πυροσβεστικής
ΕΛΛΑΔΑ

“Βοήθεια, πνιγόμαστε” – Συναγερμός στην Κρήτη για τους 4 αγνοούμενους, “σηκώθηκε” drone της Πυροσβεστικής

Συναγερμός στην Κρήτη – Τέσσερα άτομα αγνοούνται στη Μεσσαρά  Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα ξεκίνησαν στη 1 τα ξημερώματα. Μία γυναίκα κάλεσε την Άμεση Δράση και ενημέρωσε ότι το όχημα τους έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροπόταμου. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, ο συναγερμός σήμανε όταν η γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο τηλεφώνησε […]

Κρήτη-αγνοούμενοι-Μεσαρά.jpg

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Συναγερμός στην Κρήτη – Τέσσερα άτομα αγνοούνται στη Μεσσαρά 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα ξεκίνησαν στη 1 τα ξημερώματα.

Μία γυναίκα κάλεσε την Άμεση Δράση και ενημέρωσε ότι το όχημα τους έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροπόταμου.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, ο συναγερμός σήμανε όταν η γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο τηλεφώνησε στην αστυνομία και κλαίγοντας άρχισε να φωνάζει «βοήθεια, πνιγόμαστε».

Αμέσως έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή χωρίς μέχρι αυτήν την ώρα να έχουν εντοπίσει το παραμικρό.

Παρόλο που οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για ένα αγνοούμενο ζευγάρι, τελικά φαίνεται πως οι αγνοούμενοι είναι τέσσερις.

Όπως είπε στο cretalive o Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Νίκος Λαγουδάκης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο όχημα επέβαιναν τελικά 4 άτομα, η 30χρονη οδηγός, ο σύζυγος, ο πατέρας και η μητέρα της.

18 Άνδρες της ΕΜΑΚ, πυροσβεστικά κλιμάκια , άνδρες της αστυνομίας καθώς και άνδρες του λιμενικού Σώματος συμμετέχουν στις έρευνες.

Το κινητό τηλέφωνο από το οποίο κάλεσαν για βοήθεια, σύμφωνα με τον διοικητή των πυροσβεστικών Δυνάμεων Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη, έχει κλείσει.

Στις προσπάθειες για τον εντοπισμό τους χρησιμοποιείται και drone της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις