Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανανιάδης – Γαζή: Ο Βουτσάς ξεσπά και τα βάζει με τη μητέρα της Μαρίας Νεφέλης (vid)
LIFESTYLE

Ανανιάδης – Γαζή: Ο Βουτσάς ξεσπά και τα βάζει με τη μητέρα της Μαρίας Νεφέλης (vid)

Ο Κώστας Βουτσάς παίρνει πρώτη φορά ξεκάθαρη θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και τη Μαρία Νεφέλη Γαζή για το παιδί Ο ηθοποιός ξεσπά στην κάμερα της εκπομπής Αποκαλυπτικά live και δηλώνει ότι για όλα φταίνε τα πεθερικά. «Ο Άνθιμος είναι γιος μου, είμαστε μαζί συνέχεια κι έχει πρόβλημα με το […]

Κώστας Βουτσάς

Ο Κώστας Βουτσάς παίρνει πρώτη φορά ξεκάθαρη θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και τη Μαρία Νεφέλη Γαζή για το παιδί

Ο ηθοποιός ξεσπά στην κάμερα της εκπομπής Αποκαλυπτικά live και δηλώνει ότι για όλα φταίνε τα πεθερικά.

«Ο Άνθιμος είναι γιος μου, είμαστε μαζί συνέχεια κι έχει πρόβλημα με το παιδί του. Έκανε τεστ DNA και είναι δικό του το παιδί. Του είχα πει να τα βρει με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή, να μην τσακώνονται. Είναι τα πεθερικά που μαλώνουν.

Τα πεθερικά δίνουν συμβουλές και οι συμβουλές δεν είναι καλές. Ειδικά η μητέρα της κοπέλας φέρεται πολύ άσχημα στον Άνθιμο και μιλάει στην κόρη της έτσι ώστε να μην έχει επαφή με τον Άνθιμο. Είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά ο Άνθιμος. Είναι δυνατόν να μην είναι;», αναφέρει ο Κώστας Βουτσάς.

Μαρία Νεφέλη Γαζή: Η νέα φωτογραφία με τον γιο της!

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για το τεστ DNA του γιου της, πατέρας του παιδιού της επιβεβαιώθηκε πως είναι ο Άνθιμος Ανανιάδης με τον οποία η Μαρία Νεφέλη εξακολουθεί να βρίσκεται σε απόσταση.

«Ανησυχώ για τον Άνθιμο, κλείνει όλη τη στεναχώρια στον εαυτό του. Ο Άνθιμος δεν είναι ηθοποιός και στην προσωπική του ζωή. Είναι εγκάρδιος και αυτό που με ανησυχεί είναι ότι θα πρέπει να φοβόμαστε αυτά τα άτομα που κρατούν τέτοια πράγματα μέσα τους. Αυτό είναι πολύ σοβαρό», δήλωνε η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη καλεσμένη στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη.

Η Μαρία Νεφέλη δημοσίευσε στο Instagram τη νέα φωτογραφία με τον μικρό της.

Γαζή με γιο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις