Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μια Σταρ Ελλάς στο επιτελείο του υφυπουργού Εξωτερικών
ΕΛΛΑΔΑ

Μια Σταρ Ελλάς στο επιτελείο του υφυπουργού Εξωτερικών

Τις “πύλες” του νεοκλασικού μεγάρου του υπουργείου Εξωτερικών, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, έχει διαβεί εδώ και καιρό μία νεαρή με αναλογίες μοντέλου και ένα υπέροχο πρόσωπο Η Σταρ Ελλάς 2002 Λένα Παπαρρηγοπούλου ανήκει στην ομάδα του Μάρκου Μπόλαρη, κάτι που δεν ήταν γνωστό στους περισσότερους. Αποτελεί μέλος του επιτελείου του υφυπουργού Εξωτερικών, από τις αρχές […]

Μια Σταρ Ελλάς στο επιτελείο του υφυπουργού Εξωτερικών

Τις “πύλες” του νεοκλασικού μεγάρου του υπουργείου Εξωτερικών, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, έχει διαβεί εδώ και καιρό μία νεαρή με αναλογίες μοντέλου και ένα υπέροχο πρόσωπο

Η Σταρ Ελλάς 2002 Λένα Παπαρρηγοπούλου ανήκει στην ομάδα του Μάρκου Μπόλαρη, κάτι που δεν ήταν γνωστό στους περισσότερους.

Αποτελεί μέλος του επιτελείου του υφυπουργού Εξωτερικών, από τις αρχές Ιανουαρίου.

Λένα Παπαρρηγοπούλου

Όπως γράφει η Σάσα Σταμάτη στα Παραπολιτικά, πολλοί είναι αυτοί που απορούν με την καθημερινή της παρουσία στο υπουργείο Εξωτερικών, καθώς δεν είχε γίνει γνωστή η αρμοδιότητά της.

Η Λένα Παπαρρηγοπούλου, όμως, εκτός από τον τίτλο ομορφιάς είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη Θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Η Λένα Παπαρρηγοπούλου κατά την στέψη της ως Σταρ Ελλάς το 2002

Έτσι είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στο επιτελείο του υφυπουργού Εξωτερικών, που έχει στην αρμοδιότητά του τα θρησκευτικά θέματα.

Συγκεκριμένα, στο υπουργικό χαρτοφυλάκιο του ο κ. Μπόλαρης έχει τις αρμοδιότητες του ενιαίου διοικητικού τομέα Θρησκευτικής και Πολιτιστικής Διπλωματίας του υπουργείου Εξωτερικών, αλλά και τη Διεύθυνση Θρησκευτικών και Εκκλησιαστικών Υποθέσεων.

Η Λένα Παπαρρηγοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη Θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία Αποτέλεσμα εικόνας για μπολαρης

Ποιος είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης

Ο Μάρκος Μπόλαρης έγινε υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Θρησκευμάτων τον Αύγουστο, όταν η κυβέρνηση προχώρησε σε ανασχηματισμό.

Εξελέγη βουλευτής Σερρών με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2004, του 2007, του 2009 και του 2012.

Το διάστημα 2009-2010 ήταν υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2010 κατέβηκε υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με το ΠΑΣΟΚ.

Το 2011 διετέλεσε υφυπουργός Υγείας στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και παρέμεινε σε αυτή τη θέση και με την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου.

Τον Οκτώβριο του 2012 διαγράφτηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ επειδή αρνήθηκε να ψηφίσει τα μέτρα της κυβέρνησης Σαμαρά και έμεινε ανεξάρτητος βουλευτής.

Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 εκλέχτηκε βουλευτής, συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ, στην Α’ Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και διατέλεσε αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης (Σεπτέμβριος 2015-Νοέμβριος 2016) στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις