Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Το “τερμάτισε” η Μεγαλοοικονόμου – Πήγε με κουραμπιέδες στη Βουλή, να κεράσει τους… κουραμπιέδες!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το “τερμάτισε” η Μεγαλοοικονόμου – Πήγε με κουραμπιέδες στη Βουλή, να κεράσει τους… κουραμπιέδες!

Πάλι κατάφερε να βρίσκεται στο επίκεντρο η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου Η εκκεντρική βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που τραβά συνεχώς το… ενδιαφέρον μας λόγω των καβγάδων και των “τσίρκων” στα τηλεοπτικά κανάλια, πήγε με κουραμπιέδες στη Βουλή. Για την ακρίβεια, εμφανίστηκε στο εντευκτήριο της Βουλής με 147 κουραμπιέδες προκειμένου να κεράσει τους 147 βουλευτές που δεν ψήφισαν την […]

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Πάλι κατάφερε να βρίσκεται στο επίκεντρο η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Η εκκεντρική βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που τραβά συνεχώς το… ενδιαφέρον μας λόγω των καβγάδων και των “τσίρκων” στα τηλεοπτικά κανάλια, πήγε με κουραμπιέδες στη Βουλή.

Για την ακρίβεια, εμφανίστηκε στο εντευκτήριο της Βουλής με 147 κουραμπιέδες προκειμένου να κεράσει τους 147 βουλευτές που δεν ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Η κίνηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται ως συνέχεια των δηλώσεών της που αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «λεβεντιά» και τους βουλευτές της αντιπολίτευσης «κουραμπιέδες».

Η ίδια είπε πως “πήγα στο καφενείο της Βουλής με τους κουραμπιέδες για να κεράσω τους κουραμπιέδες-βουλευτές που δεν ψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών”.

Σε μια από τις πρόσφατες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, η κ. Μεγαλοοικονόμου και μετά από έναν καβγά με τον Βασίλη Οικονόμου της ΝΔ είχε αναφερθεί στους… κουραμπιέδες.

Η βουλευτής είχε βγει εκτός εαυτού και την ώρα που αποχωρούσε είπε: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες»!

Σήμερα, η κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, επανήλθε με τους κουραμπιέδες, αλλά στην πράξη..

megall1

Ο επικός καβγάς:

Το ακόμα πιο επικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις