Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παπαγγελόπουλος: “Η διαφθορά μπορεί να νικηθεί, όμως η βλακεία είναι αήττητη”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαγγελόπουλος: “Η διαφθορά μπορεί να νικηθεί, όμως η βλακεία είναι αήττητη”

Με καυστικό τρόπο σχολίασε σήμερα την εξέλιξη του έργου της γενικής γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κατά την κοπή της πίτας της Υπηρεσίας. Η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης αρμόδιου για θέματα διαφθοράς κ. Δημητρίου Παπαγγελόπουλου, πραγματοποίησε σήμερα την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για […]

Παπαγγελόπουλος Η διαφθορά μπορεί να νικηθεί, όμως η βλακεία είναι αήττητη

Με καυστικό τρόπο σχολίασε σήμερα την εξέλιξη του έργου της γενικής γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κατά την κοπή της πίτας της Υπηρεσίας.

Η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης αρμόδιου για θέματα διαφθοράς κ. Δημητρίου Παπαγγελόπουλου, πραγματοποίησε σήμερα την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά στα γραφεία της υπηρεσίας.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, πριν προβεί στην κοπή της πίτας, ευχήθηκε υγεία, όχι μόνο σωματική αλλά ψυχική και πνευματική, κάτι που είναι απαραίτητο στη δύσκολη εποχή που ζούμε, και επισήμανε:

«Η μάχη μεταξύ του καλού και του κακού είναι αέναη. Αυτό άλλωστε αναφέρεται σε όλες τις θρησκείες και τα φιλοσοφικά ρεύματα.

Η μάχη λοιπόν κατά της διαφθοράς είναι συνεχής. Αυτό δε σημαίνει ότι η διαφθορά δε μπορεί να νικηθεί. Μόνο η βλακεία είναι ανίκητη.

Για να νικηθεί όμως η διαφθορά τα ελεγκτικά όργανα δεν πρέπει να είναι ανεπαρκή ή να επιδεικνύουν ολιγωρία».

Από την πλευρά της η γενική γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Αναστασία Ξεπαπαδέα, ανέδειξε την πρόοδο και την αποτελεσματικότητα που έχει επιδείξει η Γενική Γραμματεία στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της.

Ακόμη, εξήρε τους εργαζόμενους της νεοσύστατης Υπηρεσίας για τη συνεισφορά τους και το υψηλό επίπεδο της ανταπόκρισής τους στις προκλήσεις με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις