Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανακάλυψε ότι είναι εκατομμυριούχος ενώ καθάριζε το σπίτι της!
ΕΛΛΑΔΑ

Ανακάλυψε ότι είναι εκατομμυριούχος ενώ καθάριζε το σπίτι της!

Ενώ καθάριζε το σπίτι της, ανακάλυψε ότι είχε ξεχάσει σε συρτάρι, για περισσότερο από 1,5 μήνα, τον τυχερό λαχνό που κέρδισε τα δύο εκατομμύρια ευρώ του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου! Ο μεγάλος νικητής του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου ζει στην Αθήνα, όμως είχε αγοράσει το λαχείο εξ αποστάσεως, αφού έλειπε για μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό. Μιλώντας, μάλιστα, με τη […]

Ανακάλυψε ότι είναι εκατομμυριούχος ενώ καθάριζε το σπίτι της!

Ενώ καθάριζε το σπίτι της, ανακάλυψε ότι είχε ξεχάσει σε συρτάρι, για περισσότερο από 1,5 μήνα, τον τυχερό λαχνό που κέρδισε τα δύο εκατομμύρια ευρώ του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου!

Ο μεγάλος νικητής του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου ζει στην Αθήνα, όμως είχε αγοράσει το λαχείο εξ αποστάσεως, αφού έλειπε για μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό.

Μιλώντας, μάλιστα, με τη γυναίκα του στο τηλέφωνο της ζήτησε να βρει και να αγοράσει δύο λαχεία με λήγοντα αριθμό το οκτώ.

Οι καθημερινές υποχρεώσεις στο ταξίδι του τον έκαναν, όμως, να ξεχάσει τα δύο λαχεία που είχε αγοράσει.

Ευτυχώς για εκείνους, τα ανακάλυψε πριν από λίγες ημέρες η γυναίκα του στο συρτάρι ενός τραπεζιού, ενώ καθάριζε το σπίτι.

Η σύζυγος του μεγάλου τυχερού διαπίστωσε ότι το ένα από τα δύο λαχεία κέρδιζε το αστρονομικό ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, μην μπορώντας να πιστέψει την τύχη τους, επιβεβαίωσε το γεγονός πηγαίνοντας σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ της περιοχής.

Ωστόσο, προτίμησε να μην ανακοινώσει αμέσως στο σύζυγό της το καταπληκτικό νέο, ώστε να του κάνει ίσως την ωραιότερη έκπληξη της ζωής του, όταν εκείνος επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις